IMG_1678

Vegas til Williams

Planen for dagen var en stille dag. Det blev den også, men med flere sjove indslag. Vi startede med et bjerg af en morgenmad på kasinoet, som var nabo til motellet. 5 pandekager er altså lige i overkanten, selvom nogle af de lokale så ud til, at de sagtens kunne spise op. Det kunne vi ikke.

Efter maden var det tilbage til Premium Outlets. Denne gang fik vi endnu en god høst, heriblandt et par ting fra Tommy Hilfiger til priser, som minder om H&Ms i Danmark. Herefter satte vi kursen mod byen Williams for at være så tæt på Grand Canyon som muligt. Som en sidenote kan det nævnes at “så tæt på som muligt” – dvs. nærmeste by med et indbyggertal som Hørsholms – er ca. 85 km.

Turen til Williams gik stille og roligt. Faktisk så roligt at vi ca. 100 km lå bag en lastbil, som vi indhentede med ca. 300 m over hele strækningen. Da vi nåede et bjerg, hvor dens motor ikke helt kunne følge med, blev vi desværre nødt til at overhale den.

Hen ad aften ankom vi til Williams. Byen ligger på Route 66, som er den gamle hovedvej fra Chicago til Los Angeles og den klassiske road trip rute på tværs af USA. Det har Williams gjort et tema ud ad med en hovedgade med road trip overalt. Vi fandt en rigtig fin diner med bil på taget, benzinstandere indenfor og autoværn som hegn. Stemningen blev rundet af med en cowboy, som spillede live guitar og sang. De havde borde udendørs og efter 10 min. på venteliste til et bord stod den på hjemmelavet burger, spareribs og over en liter cola til hver – selvfølgelig med mulighed for refill. Og for lige at løfte stemningen endnu en tand, kom der en hestevogn i rigtig westernstil forbi på hovedgaden, mens vi spiste. Helt perfekt.

Efter maden rundede vi af med en gåtur gennem hovedgaden og så hjem til motellet. Vi udnyttede at det havde været en rolig dag, og sluttede med at par blogindlæg med billeder og det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *