IMG_1655

Vegas

 

Vi startede dagen med pandekager, mums. Vi kan lige klare to hver hvis vi er sultne. De bliver så badet i sirup og har ellers en anden form for tilbehør. I mit tilfælde smør, i Christians tilfælde blåbær.

Så vi fik lige et smugkig af selve Vegas dagen før, da vi kørte ned af The Strip mod hotellet. En masse neonreklamer og lyseffekter. Derfor afgjorde vi, at den helt klart først skulle opleves om aftenen. Vi benyttede derfor muligheden til at tage ud at shoppe.

Lige udenfor Las Vegas ligger Premium Outlet shopping med ca. 150 butikker. Det lyder ikke af meget og i starten var vi lidt skuffede. Vi havde forventet billige priser og mega bunker af tøj. Det var jo et outlet! Det var dog kun til at vi kom et par butikker længere, så begyndte outlet følelsen at melde sig og priserne opførte sig derefter. Vi fik hurtigt en del at slæbe på. Efter fem timer var vi trætte og klokken var efterhånden blevet 18.00 så selvom vi ikke var ”færdige” futtede vi hjem af. Vi skulle jo helst også have lidt energi til om aftenen.

Aftenen bød først på asiatisk mad hvorefter vi vendte næsen mod The Strip. Det var der også andre der havde valgt at gøre. Turen ned af (ca. 4 km) tog ca. en time – og så kørte vi ikke engang hele vejen ned af den – men flot var det og Christian der kørte fik også rig mulighed for at kigge. Bilen var flere gange i ”park”… Vi parkerede herefter bilen og hoppede ud for at opleve det hele til fods. Der var stadig varmt. Klokken var lidt i 23.00 og temperaturen lå på de 37 grader.

Første mål på turen var vulkanen ved Mirage som burde springe hvert kvarter. Da vi nåede frem stod der så det kun skete en gang i timen, men i sædvanlig god timing var vi der 22.58 så det gav alligevel kun 2 minutters ventetid. Jungletrommerne gik i gang og der kom en masse røg. Herefter en masse ild og vand. Flot var det.

Herefter skulle vi se på springvand ved Bellagio. Selve vandområdet var trekantet med en flad side mod The Strip og den var vel 100m per side. Her var dejligt køligt, i hvert fald i sammenligning med resten af området, så der har nok kun været 32 grader. Efter 5-10 min stoppede musikken og et meget patriotisk nummer blev sat på. Noget med ”we love our troops and our conuntry” og så blev der ellers skudt vand op i luften. Der var måske 150-200 vandrør i fire rækker og de kunne stå og vifte eller bare skyde vandet lige op, så det så ud til at vandet enten svajede til musikken eller skød lige op alt efter hvor kraftig musikken var. Jeg vil gætte på vandet blev skudt op til 30 m op i luften.

Efter vandshowet besluttede vi at vende næsen hjemad. Klokken var ved at nærme sig midnat og med en planlagt tur tilbage til shoppecenteret næste formiddag før vi kørte mod Grand Canyon kunne vi ikke rigtig tillade os at sove længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *