hmmm

Hmmm

Ja, vi er ved at være lidt bagud her. Altså på bloggen. På ruten er vi nogenlunde stadig med. I har måske lagt mærke til at det er Christian der hat stået for de sidste mange indlæg. Det er fordi han kan skrive i bilen mens vi kører, den snyder. Jeg bliver desværre køresyg hvis jeg prøver. Vi har lige tilføjet et par ekstra punkter på programmer (yay, vi skal ud og se vilde heste i dag i et reservat) så dagen i dag bliver lang, men vi glæder os (og stakkels Christian gik med til at stå op kl 5.30 for at vi kunne nå hestene også). Jeg ville meget gerne love en opdatering i aften, men ved ikke rigtig hvor trætte vi er, når vi når frem. Der er så meget at fortælle!

Men for bare lige at give en mini update: Vi er pt i Newcastle i Wyoming tæt på grænsen til South Dakota og skal i dag til Hot Springs (South Dakota), se Crazy Horse (indianer) monument, se Mount Rushmore og køre (og måske gå en tur) i Badlands National Park.

Der er ca. kørt 3.500 miles nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *