bil

Chamberlain til Beloit

(16)

Hmm. Jeg har en fornemmelse af, at det her bliver en kort beskrivelse. Dagen stod på kørsel. Vi planlagde at få tilbagelagt nogle mil, så vi måske kunne ankomme lidt tidligere på dagen, hvor vi når til New York – og så vi ikke skal til at køre meget længe nogle dage, hvis vi ryger ind i vejarbejder. Og kørt blev der.

Landskabet ligner nu Danmark. Skiltene ser lidt anderledes ud, men ellers ligner udsigten Sønderjylland. Så det er en smule trivielt (uden i øvrigt at kalde Sønderjylland trivielt 😉 ). Men det regnede vi også med, da vi lagde planen. Det er selvfølgelig stadig interessant at se forskellene i USA fra vestens rå, øde natur til det mere befolkede og kultiverede øst. F.eks. behøver man ikke konstant at have ½ tank benzin i reserve for at være sikker på at nå næste tankstation.

Vi har besluttet at prøve så mange af madkæderne (McDonalds, Taco Bell osv.) som muligt, så vi har lavet en liste, vi kan krydse af på. Da vi nåede aftensmadstid havde vi dog lyst til asiatisk, så vi satte gps’en på nærmeste asiatiske restaurant. Det viste sig nærmere at være en bar, men byen den lå i, Dells, var sjov atkøre igennem. Den er ét stort vandland med tilhørende barer, restauranter, moteller og plasticelge på tagene af enkelte biler som reklame. Tænk i baner af et hvilken som helst charter touriststed. Og så ligger det midt i en skov et tilfældigt sted i midtvesten. Meget overraskende og sjovt at se. Med hensyn til aftensmaden kørte vi hurtigt videre til den næste restaurant, som var en kineser. De serverede god mad i portionsstørrelser, som var ca. 3 gange, hvad vi kunne spise. Som tjeneren sagde: “sig til, når I vil have det pakket ned” (ikke hvis, men når). Overnatningen blev et standard motel i Beloit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *