IMG_1557

Dag 4: Action!

Action – i hvert fald for Seo, som hen på eftermiddagen satte pris på, at man også kan tage sig en god, solid lur. Vi vågnede – vanen tro – ved 6 tiden. Det er bare et magisk tidspunkt for Seo. Når klokken har rundet 6, skal jeg stå op. Han kan sagtens sove videre, men først når jeg er oppe. Nå, men så havde vi jo tid til at tage til stranden nede ved ishuset inden læsesalen åbnede, og Lise skulle af sted.

Strandtur
Det blev en dejlig, hyggelig tur. Seo er fantastisk til at følge med og kommer med stor entusiasme, når vi kalder (vi nyder det, inden han kommer i lømmelalderen :) ). Og når han bare får lov at tulle, er det sjovt at spise græsset og bære lidt rundt på muslingeskaller. Og måske spise muslingeskaller? Hvis man altså får lov. Men det får man ikke…

 

Vandet var spændende, men desværre dækket med tyk, sort tang et par meter ud. Så ikke noget med at soppe i dag. Men det var spændende at lugte til. Og pælen ude i vandet var måske lidt farlig. Og måske ikke. Og måske alligevel. Kan vi ane et mønster? :)

Kirstine, Liva og Jack

Efter sådan en spændende tur – og obligatorisk piben i bilen, blev der sovet hele formiddagen indtil Kirstine og Liva kom forbi ved et-tiden. Super mulighed for at træne Seo i børn og se familien samtidig. Jack var også med, men sad i bilen det meste af tiden. Men han kom da ud til fri leg i haven og på legepladsen i Blåbærhaven. Det var vist også rigeligt for Seo. Han har slet ikke fysikken til at følge med Jack i længere tid ad gangen, selvom han gerne vil.

Efter at have leget udendørs, var han helt færdig. Så skulle der soves, men vi andre drak te. Og efter vi drak te. Og efter Kirstine og Liva gik. Og om aftenen (hvilket han nok ville have gjort under alle omstændigheder).

Liva lærte
• At hvis man peger på sine nye (og i øvrigt rigtigt flotte) sko og udbryder “se!” med stor entusiasme – ja så ser Seo. Og prøver lige om det er mad. Og når det nu tilsyneladende ikke er, så prøver han lige igen. Hans tænder er heldigvis ikke store nok til at spise en sko – og han er blevet bedre til at holde op, når man siger det (ikke god, bedre)
• At en hvalp bliver hurtigere træt end Jack. Det er ok. Så kan man nusse ham i stedet – eller lege med hans legetøj

Seo lærte
• Børn giver gode krammere. Dejligt. Men man må desværre ikke nappe dem i næsen undervejs. Heller ikke selvom de griner ad det.
• Børn taber ting lige foran en og hamrer sko ned i gulvet. Lettere overraskende og noget, man lige holder afstand til.
• Børn smider mad på gulvet. Hvis bare man var sulten nok til at gide rejse sig for at kigge på det…
• Børn har fine sko på, som vist nok ikke er mad

Vi lærte
• Seo ser ud til at være helt ok med at være alene. Han er nu alene hjemme 10 min. ad gangen uden hylen, gøen eller piben. Men så vidt jeg kan lure med en hel del soven på tæppet. God hund!
• Vaden rundt, hoppen op, nappen, spisen af pottplanterne osv er helt normalt de første 5 min., vi spiser. Normalt falder han så til ro og lægger sig. Men et alternativ er åbenbart uden yderligere varsel at vade over på sit tæppe og tisse på det… Todo: holde øje med forskelle i de to tilsyneladende ens opførsler.

4,7 kg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *