IMG_20120620_183612

Dag 7: Vores hund er bindegal

Han er sød. Han er nuser. Han lærer hurtigt. Og så er han bare helt utroligt irriterende i perioder.

Eksempel: De sidste par dage har han været ret urolig sidst på eftermiddagen og først på aftenen. Han bed i ting, nappede os og var i det hele taget meget irriterende og opmærksomhedskrævende. Så I dag forsøgte jeg at tilpasse mad, tisning, de obligatoriske 15 minutters rastløshed osv. så han kunne være nogenlunde til at være i stue med, når Lise kom hjem.

Lad mig starte med at sige, at det lykkedes. Han var super sød, da hun kom hjem. Men vejen dertil…

Lidt over fem vækker jeg ham ved at være lidt ekstra aktiv. Han får aftensmad da han lige er kommet op og har gabt færdig. Så er der nemlig en chance for, at han skider, når han alligevel er nede. Vi går derefter ned og han tisser med det samme. Super. Så tuller han rundt nogle minutter, hvorefter han finder et par mennesker at sige hej til. Stadig super. Til slut tuller han endnu et par minutter (hvis nu maven var vågnet). Og så går vi op.
Her starter de sædvanlige 15 min, men de fortsætter bare længere end normalt. Klart nok: dyret har lige fået mad og skal skide. Så forventeligt nok skal vi ned en gang til. Det var jo derfor vi startede så tidligt.
Dernede tuller han et par minutter. Spiser hækken. Finder en pind at gnave i. Æder græsset. Sidder og glor på mig lidt for at se om der er nogen underholdning. Finder et par børn med en spand grankogler at lege med. Super søde børn i øvrigt, og jeg fik en håndfuld grankogler med hjem, hvilket er fantastisk. Tuller nogle minutter mere efter børnene er gået. Der er nu gået godt et kvarter dernede.
Vi går op. Seo er stadig drøn irriterende.
Han napper lidt. Jeg siger nej. Han holder op. Han går over og lægger sig.
Han napper i planten. Jeg siger nej. Han holder op. Han går over og lægger sig.
Han napper i sofaen. Jeg siger nej. Han holder op. Han går over og lægger sig.
Han napper i stolen. Jeg siger nej. Han holder op. Han går over og lægger sig.
Han napper i min sko. Jeg siger nej. Han holder op. Han går over og lægger sig.
Han gør.
Den opmærksomme læser af de tidligere dage vil vide, at det betyder, dyret vil ned. Ok. Vi går ned 3. gang. Han tuller rundt. Han æder hækken… Efter 5-7 min. går vi op.
I det øjeblik jeg sætter ham ned i gangen, spurter han ind i soveværelset og laver tyndskid på ca. en kvadratmeter. Ok heldigvis ikke helt tyndt, men alligevel.
Så efter samlet 1 time, 20 min. er det lykkedes at få hunden til at tisse, skide i soveværelset og lægge sig roligt ned.

Men mission accomplished: han var rolig, da Lise kom hjem. Og vi havde endda scoret os en håndfuld grankogler undervejs :)

Åh ja – så var vi i skoven om aftenen. Han var helt eksemplarisk til at følge med. Han accepterede sin sele, selvom der skulle kløs undervejs og der vær næsten ingen piberi i bilen, selvom han sad i buret (godt nok med Lise ved siden af på bagsædet, men alligevel flot).

Forest
(Stemningsbillede. Vi havde ikke kamera med)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *