IMG_7473

Forældrene

I går eftermiddags var vi en tur forbi mine forældre. Total afslapning fra start til slut. Der var krammere, leg og 5 min. udforskning af huset. Og så var han flyttet ind.
Da han først havde besørget på græsplænen (hvilket man i øvrigt kan blive forbløffende glad for, når kræet er inde i en periode, hvor han dagligt bruger 1½ time på at være frustreret og frustrerende inden han skider på gulvet…) var det tid til frokost. Her tog han prompte en lur op ad spisebordet.

Da vi blev lidt mere aktive igen skulle der leges med godbidbold. Den er lidt farlig, ligesom alle andre bolde. Men han tøffede rundt med den og fik den også (næsten) tømt for godbidder. Den skal han nok blive gode venner med.

seo 011

Efter frokost gik vi tur rundt om søen. Godt med lidt frisk luft – og en oplagt mulighed for at Seo kunne røre sig lidt også.

Jens tog nogle billeder, men dem har jeg ikke fået gaflet endnu :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *