patrull-klamma-børnegitter

Babygitter

Som tidligere skrevet: hvalpe er søde osv. men de kan altså også være sindssygt enerverende. Det er bare ikke spændende at dyret æder alle ens ting i timevis – når han altså ikke lige napper en selv eller gør ad en. Den gode løsning er at være tålmodig, men på et tidspunkt går den bare ikke længere.

Hvad gør man så? Vi blev foreslået et babygitter/hvalpegitter, så man kunne få lidt afstand uden at skulle lukke en hel uigennemsigtig dør. Og så tænkte vi: det har Kirstine da også nævnt noget om engang. Så det skal da prøves.

Af sted til Ikea, som havde den billigste version, som også så funktionel ud. Man kan endda få nogle, som ikke skal skrues fast, men bare sættes i spænd. Så slipper man for at ødelægge dørkarmene og man kan nemmere flytte den rundt, hvis det er nødvendigt. 249 kr. i medlemspris (299 for ikke medlemmer). Super.

Det blev straks sat op og kom lynhurtigt i brug. Og lad mig sige det med det samme: Fantastisk opfindelse. Når han bliver sat om bagved – og derved ikke har adgang til stuen – ville jeg tro han ville brokke sig kraftigt. Men nej. Han gør gerne et par gange og hopper måske lidt op. Men så tuller han ud i køkkenet og sover. Lige præcis, hvad vi gerne ville opnå: at han slappede af. Så det kan varmt anbefales.

IMG_20120705_215459 IMG_20120705_215503

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *