Toad

Ah. Ro igen.

12 kg.

Pyha. Ugen startede hårdt med 3 dage, hvor Seo foretog sig tre ting:

1) Være en idiot (det sædvanlige med at bide i alting)

2) Pive i køkkenet

3) Sove i køkkenet

Vi ville selvsagt ikke lukke ham i køkkenet hele tiden, så der var en hel del “være en idiot”. Han lå heller ikke stille om natten, så det blev heller ikke til meget søvn. Det er altså ret stenet ikke at sove og have en hund, som konstant er en idiot.

Men – det lod sig heldigvis løse. Og løsningen var gode, lange gåture. Det giver sådan en herlig træt hund, som hellere vil sove og hvile end bide i alting. Man skal bare huske ikke at lægge gåturene ved solnedgang i meget fugtigt vejr. Så udvikler det sig mere til en frø- og tudsejagt end en gåtur. Det virker fint til at krudte dyret af, men desværre endnu bedre på os… :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *