IMG_20120825_200944

8 hurtige om Seo

15,8 kg. Er gået fra at være lidt tynd i normalområdet til lidt tyk i normalområdet. Kosten er derfor reduceret en smule.

Seo skred på en skråning i skoven for ca. 10 dage siden og har derfor måttet holdes lidt i ro. Ikke nemt for en hvalp, men det går faktisk forbløffende godt. Han får så også nogle lidt ekstra mentalt stimulerende ture på havnen o. lign. Det hjælper også, at han gerne må gå langt, så længe det ikke er vildt.

Han har umotiveret pebet og taget sig til bagenden nogle gange den sidste uge. I dag var han til dyrlægen og fik kontrolleret ryg, hofter, ben, hale og mave. Bedste bud er, at det går over efter en uge, hvor han holdes i ro (så vi fortsætter med ture i snor).

Han bider ikke mere. I hvert fald kun, hvis man spiller op til “tumle-leg”.

Han gør en del. Men kun af Lise og kun, når hun sidder ned. Oprindeligt virkede det at gå ned med ham, så vi troede det betød, at han skulle tisse. Nu har vi ham skarpt mistænkt for, at han bare vil underholdes. Så nu får han lov at gø alt det, han vil. Så kan vi hygge, når han er færdig.

Han lægger sig til at sove samtidig med os og sover om natten. Og så vil han op kl. 6. Plus/minus 10 min, men ikke mere end det.

Han kan holde sig “længe” når han er vågnet. Længe nok til at vi kan gøre sig færdige med det, vi lige laver, tage tøj på i ro og mag og gå ned med ham.

Han er ok med, at vi har malet køkken. Det var meget spændende at være derude og så gearede han stille og roligt op. Men hvis han blev lukket i stuen bag gitter, så var det i det store hele helt ok at vi rendte rundt og arbejdede.

IMG_20120901_144116(1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *