IMG_20120921_144906

Vores hund er fantastisk

Jeg har før lavet indlæg i stil med “vores hund er åndssvag”. Men han er altså også fantastisk.

I dag:

Var han til dyrlægen med øjenbetændelse (han skal have nogle dråber en uge og har det ellers fint). Han trak for at komme ind til lægen og peb, da vi gik. Herligt med en hund, som kan lide at komme til dyrlægen.

Forstod han “giv pote”.

Fandt han sin første tennisbold, som han gerne ville have med hjem. Jeg var lidt skeptisk, da han umotiveret forsvandt ind i krattet (altså 10 m ind i krattet og ude af syne), men han skulle bare hente en bold.

Lå han og stenede 1 time op ad mig, mens han sov. Okay – det er ikke så usædvanligt, men stadig super hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *