8cxKqXjKi

Ankommet

McDonalds spottet: 0

Kørt 8 km

Efter en 10 timer og 50 min kort flyvetur, ankom vi til LA, lokal tid 17.30. Temperaturen var behagelig og efter et lille mix up, fik vi vores udlejningsbil, en Jeep Cherokee i grå. Den lugter lidt af ny bil, men det må man jo leve med.

Vi kom i seng 6.30 dansk tid, godt trætte, eftersom vi begge kun fik taget en kort lur på flyet. Efter 5-6 timers søvn var det svært at sove længere, da det jo nærmede sig middagstid i Danmark. Vi gjorde dog et forsøg på at sove lidt længere, men endte med at stå op 5.30 lokal tid her til morgen.

Dagen idag byder på shopping i et outlet. Vejret lover 25 grader og sol. Så det ser ud til at blive en fin dag. Vi regner med, efter at der er shoppet igennem, at sætte kursen mod øst. I morgen skal vi besøge Joshua Tree Nationalpark, så vi finder overnatning et sted i den østlige udkant af Los Angeles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *