Maple syrup cupcake

Cupcake:
300g mel
1,25 tsk bagepulver
0,75 tsk natron
½ tsk ingefær
75g smør
60g brun farin
1 tsk vaniliesukker
1 æg
200 ml sirup
80ml creme fraiche

Buttercream:
150g smør
60g cream cheese
80g brun farin
1 tsk vaniliesukker
120 ml sirup
160g flormelis

Sigt mel, bagepulver, natron, og ingegær i skål.
Pisk smør og sukker luftigt.
Tilføj æg og sirup langsomt og pisk til ensartet masse.
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk til ensartet masse.
Put i forme og i ovn.

Pisk smør, cream cheese og brun farin luftigt.
Tilføj sirup og vaniliesukker og pisk ensartet.
Tilsæt flormelis og pisk luftigt.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *