IMG_20160130_145631

Fall Creek Falls

Efter nogle dage med koldt vejr, er temperaturen nu i starten af 60’erne (ca. 17 grader C). Så vi tog et smut til Fall Creek Falls her i weekenden. Det er helt ferieagtigt sådan at købe en 1,5l sodavand, sætte sig i bilen og så tage den ud af en bjergvej til en park.

Vi valgte et trail fra en hjemmeside, vi fandt. Første del var fin, både hvad angik natur og sværhedsgrad. Der var bl.a. vandfaldene, som ses på billedet. Anden del af turen var dårligt beskrevet, og vi endte med at gå det meste af den langs en vej uden ordentlig rabat. Lidt kedeligt – men der var da en fin sø, hvor vi kunne indtage vores medbragte cookies.

Det er altså også en lidt pudsig fornemmelse at rende rundt i t-shirt om vinteren – især når man dagen før har måttet have vinterjakke og halstørklæde på. Det er nok noget med fastlandsklima…?

Men ellers:

  • Er vi ved at være kommet godt i gang med studierne og har nogenlunde luret rytmen
  • Har vi brugt en mindre formue på reparation af bilen (yay for brugte biler…)
  • Har vi efterhånden de fleste ting til lejligheden, men mangler stadig pc og fjernsyn
  • Er vi rystede over, hvor ringe firmaer generelt er til at sende ting, som er bestilt over internettet. De ved ikke, hvornår det når frem og de laver skader på pakkerne. Vi har måttet returnere et bord. Begge vores underlag til stole er beskadiget (det lever vi med). Vores ene lampe er rusten på håndtaget. Alle vores modtagne papkasser var skadet, så der er hul i dem (på nær to).
  • E vi ved at lære Seo ikke at trække i snor. Det bliver et laaangt projekt.
  • Har vi nu lidt tid til bare at “tulle” i weekenden. Vi regner med at tage ned til fitness centeret og se, om vi kan få lov at træne i dag. Det kan nemlig være, vi skal melde os til i kontorets åbningstid – som er hverdage – inden vi kan træne. Men nu må vi jo se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *