IMG_20160206_114815

Regn, studier og Byrd Creek

Der er som sædvanligt noget at berette på flere fronter. I usorteret rækkefølge:

Vi er ved at komme ind i en rytme. Vi har nu en fungerende lejlighed og skal ikke købe møbler hele tiden. Vi er også ved at have nogenlunde styr på, hvordan studierne fungerer. Lises forelæsere tager det meget roligt. Mine giver den mere gas. Lise har ok med tid, uden at slacke, mens jeg har et ret fyldt skema. I øjeblikket prøver vi at planlægge os ud af det og skulle gerne nå frem til, at vi har studie mandag til fredag ca. 8-16 plus nogle enkelte aftener op til afleveringer. Så alt i alt har vi pænt travlt – men når også at tage i statsparker i weekenderne, vi kommer ned at træne og vi får spillet noget computer.

Jeg har lige skrevet en mail til det lokale animal shelter (et sted, man kan aflevere herreløse dyr – eller adoptere et). Rygterne vil vide, de har en hundepark, som er et indhegnet område, hvor hunde kan læbe frit og lege sammen. Nu må vi se, om der er hold i rygterne. Det kunne være fedt, hvis Seo kunne få lidt leg og motion ad den vej. Han trækker i øvrigt lidt mindre nu, så vi fortsætter med vores nuværende pædogogik (at stoppe op, når han trækker, og gå videre, når han holder op igen).

Hvad vejret angår, tror jeg vejrguderne ser, hvor meget de kan nå på så kort tid som muligt. De første uger havde vi snestorm og gåtur i korte ærmer. I denne uge havde vi massiv regn. Vores lokale park oversvømmede endda en smule, som det ses nedenfor.

IMG_20160203_155443 IMG_20160203_153209

Her i weekenden var vi ved Byrd Creek, hvor vi gik 8,1 mile (13 km). Vi skal jo en tur ned og op af Grand Canyon i spring break i marts, så vi må jo træne lidt :) Turen var i to dele: en langs end flod og en rundt i terrænet. Floden var fin og hyggelig. Terrænet var kedeligt med mestendels døde og halvdøde træer – meget gråt i brunt.

IMG_20160206_115507

Dæmning ved slutningen af turen:IMG_20160206_144449

En fin, lille bro midt i det hele.

IMG_20160206_141929

Flere steder skulle man hoppe over bække. Her er et af de større hop.IMG_20160206_132842

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *