DSC_0226 1

Spring break dag 3: Palo Duro Canyon

Dagens plan var Palo Duro – også kaldet den Texanske Grand Canyon. Det er måske lige at strække den lidt, for Grand Canyon har bare noget storslåethed, som Palo Duro ikke har på samme måde. Men når det er sagt, så er det en flot kløft. Den har både klipper i mange farver, sceniske træer og fine vandrestier. Vi valgte ”Lighthouse trail” (fyrtårnsstien), da den havde lidt længde uden at have for mange højdemeter. Vi vil jo helst ikke være for trætte i benene sidst på ugen.

DSC_0232 1

Igen i dag var vejret godt. Det så godt nok truende ud i starten, og det blæste også kraftigt hele dagen. Men det har været lunt – ca. 24-25 grader celsius. Så det var i den varme ende af behageligt at vandre rundt. Det kan man slet, slet ikke klage over her tidligt på foråret J

Nå, men vandreruten var i bedste præriestil og gik ud til to høje stenformationer, som den også er navngivet efter. Den var helt som forventet rimelig plan og nem at gå ad. Bortset fra lige til sidst. Der satte den trumf på med en god klatretur, som især på nedturen krævede noget koncentration. Også fordi der var sand og løse småsten overalt.

Til aften kørte vi til Tucumcari (jep – den har jeg heller ikke hørt om før, men den var i stavekontrollen på min mobiltelefon). Kort fortalt er motelværelset som de er flest, men de får ingen point for internet. For det første er det inkluderet i prisen via Booking.com, men det var de ligeglade med: vi måtte betale 3$ ekstra for adgang. Det er nærmest uhørt – også blandt dem, som ikke skilter med det. Og for det ikke skal være løgn, kan vi kun have én telefon/ipad/pc på ad gangen. Suk.

Til aftensmad havde vi udset os en BBQ restaurant, som fik gode anmeldelser. Men den har åbenbart lukket om søndagen. Og det har hele byens top 5 restauranter. Og resten får dårlige anmeldelser (altså så dårlige, at man ikke bare tager dem alligevel). Så ikke mange point til byen herfra.

Men så fandt vi Denny’s (en diner kæde). De serverede en velsmagende burger og betjeningen var god. Og så havde de is til dessert, hvor man selv kunne vælge kugler, sovs og drys. Og så til kun 3$. Så var aftenen reddet alligevel J

McDonald’s: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *