DSC_0264 1

De sidste par uger

Så kom der styr på indlæggene fra spring break. Det har jeg også gerne villet i lidt tid nu. Så nu til et af de mere ustrukturerede indlæg.

Efter spring break havde vi en travl uge på universitetet. Jeg havde tre eksamener på 3 dage. Oven i det kom to større, skriftlige projekter. Jeg kan ikke længere huske detaljerne omkring Lises opgaver, men hun kedede sig heller ikke.

I sidste weekend var vi i Frozen Head State park med den gruppe, vi mødte nogle uger tidligere. Super hyggelig tur – igen med spisning bagefter. Mit knæ brokkede sig igen (pokkers), så jeg må jo bare træne det lidt mere seriøst med nogle knæøvelser – altså når det er færdigt med at brokke sig. Så det har jeg gjort siden.

12378078_1057441397628279_8126874309765431283_o 12885953_1057441560961596_7831986579499104161_o

Onsdag var vi ude at besøge en, vi havde mødt på en vandretur tidligere. Hendes mand og hende har en farm en halv times kørsel fra os. Vi endte med en gåtur rundt på ejendommen, med at hilse på køerne, med vinsmagning og en frostpizza, mens vi fik fortalt om vandreture på Hawaii. Super aften. Og super at have lidt social omgangskreds.

Over den sidste uges tid er det blevet mere forår i Cookeville. Det er hyggeligt med mere farve på træerne. Temperaturen, solen, skyerne og nedbøret gør stadig, hvad der passer dem. De er (næsten) ligeglade med årstiden.

Lige nu er Lise ude at vandre med gruppen. Jeg ville gerne have været med, men jeg tænker, det er bedst at give knæet en fri-uge, selvom det har været helt fint de sidste dage. Så håber jeg øvelserne gør, der ikke kommer problemer igen. Det kan jo ikke været rigtigt, at det skal brokke sig, bare fordi man går 15-17 km. hen, 1 km op og 1 km ned af skæve jordstier 😉

Så jeg vil i stedet bruge weekenden på at få ordnet nogle af de huslige ting i et adstadig tempo. Måske også læse lidt. Eller spille computer. Nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *