IMG_20160327_093208

Uge 14

Der er ikke sket så meget siden sidst, men jeg synes, det er ved at være længe siden sidste indlæg. Så her er lidt tilfældig info.

Foråret er kommet mere til Cookeville. Træerne springer ud og det er flot. Temperaturen og nedbøret ignorerer fortsat årstiderne.

Vi har skiftet hundepasser, da Seo kom hjem med lopper fra den sidste.Han charmerede prompte hende, også. God hund :)

Lopperne er i øvrigt væk nu (Lise gav dem kamp til stregen) men det er bøvlet og tidskrævende, hvis det skulle være en tilbagevendende begivenhed.

Jeg har været til lægen med mit knæ. Det var “kun” en skadestue, så I næste uge tager jeg en tur forbi en specialist. Så må vi se, om vi bliver klogere. I hvert fald kan jeg rose Europæiske Rejseforsikring indtil videre. De er hurtige, hjælpsomme og er helt med på at betale for undersøgelserne.

Vi har bestilt en RV (et motorhome) til vores sommerferie fra maj til juni. Det var ikke ligetil, men nu er det lykkedes. Det glæder vi os begge til – både at prøve, hvordan ferie i en RV er – og så bare det at have ferie og opleve ting og steder.

Der er ikke vanvittigt travlt på universitetet for tiden. Der er stadig nok at lave, men det føles ikke så presset. Og det er jo rart.

Og så lige et par hiking-billeder:

IMG_20160402_134544 IMG_20160402_133838

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *