RV v1

Uge 15

Igen en stille uge. Men jeg har god tid i dag, så det bliver alligevel til en blog post.

Vi er godt i gang med at planlægge sommerferien – mere konkret vores tur i RV. Den er booket fra 10. maj til 17. juni. Derudover er der ca. 2 dages kørsel frem og det samme tilbage. Det betyder også, at vi kommer hjem, efter semesteret er startet. Men da det meste er online, har vi klappet af med forelæserne, at det godt kan lade sig gøre at studere derovrefra i de to uger, det drejer sig om. Der er også krav om, at jeg skal møde op på universitetet (yay for visumkrav og SU krav), men det har vi også fået løst – nærmere bestemt ved, at jeg ikke er der de første to uger og så er der ekstra nogle andre uger.

Udgangspunktet for turen er Denver i Colorado. Vi tænker at tage rundt til en række stats- og nationalparker i Colorado, New Mexico, Arizona og Utah. De er nabostater, så vi slipper for at køre så langt (relativt set). Det skulle gerne dels spare noget benzin og dels give os mulighed for et afslappet rejsetempo, hvor vi kan bruge et par dage de forskellige steder.

Kortet ovenfor viser, hvor langt vi er nået med planlægningen indtil videre. Vi besøger ikke alle stederne, men p.t. er vi i gang med at finde ud af, hvad der egentlig er af interessante steder og så prioritere dem. Farverne er prioriteter. Så kan vi lægge en rute senere og nemt flytte rundt på den undervejs.

Men ellers som sagt en knap så hektisk uge, hvilket er rart. Jeg har brugt ca. 35 timer på studiet og har ikke de vilde deadlines lige nu. Lise har almindelig arbejdsbyrde.

Vejret er blevet varmere – ca. 22-26 grader celsius – hvilket også betyder, vi begynder at møde naboerne. Vi sad f.eks. en lille time og snakkede med vores nærmeste nabo, mens vores hunde legede. Hans hund er ca. 4 måneder og var meget forsigtig med Seo (men super nysgerrig med os). Men de endte med at løbe og lege med bold sammen (Seo i snor). Jeg kan godt lide, at få hilst på folk omkring os. Ham her er fra Dubai, i tyverne og virker rigtig fin.

Jeg har også været en tur til knæspecialist i denne uge. Summa summarum skal jeg lave nogle øvelser for at styrke musklerne omkring knæet. Så går det sandsynligvis over uden mén og uden at det kommer til at være begrænsende. Hvis det stadig brokker sig om 3-4 uger, skal jeg bestille tid igen. Så det lyder jo meget lovende. Jeg vil i øvrigt lige rose Europæiske Rejseforsikring igen. Den hurtige og servicemindede sagsbehandling fortsætter stadig.

Nå, det blev alligevel en halvlang post. Men nu vil jeg kaste mig over state parks og se om jeg kan finde flere knappenåle til kortet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *