IMG_20160519_182816

Dag 9: Slappedag

Den oprindelige plan var egentlig at se Saguaro National Park i dag, men da vi sad og kiggede campingpladser og rute i går aftes, gad vi ikke rigtig mere. Så vi besluttede at tage os en slapperdag på en nærliggende campingplads med wifi og vaskemaskiner.

Som besluttet, så gjort. Vi kørte 2 miles fra vores overnatningssted og checkede ind på campingpladsen. Der var en del RV’er, men ikke rigtig nogen mennesker. Heller ikke på kontoret. Det er ikke unormalt, så man kan checke ind selv. Men på den her plads havde vi nu regnet med bemanding – især fordi det var, hvad der stod på skiltene.

Men altså, bortset fra at minigolfbanen havde kendt meget bedre dage, var pladsen pæn og indrettet lidt hyggeligt. Så vi hookede op og skulle vaske. Men så kom dagens første udfordring: de tog kun 25-cent mønter. Og vi skulle bruge 39. Vi havde 0. Ok, tænkte vi: vi veksler, når de åbner kontoret kl. 10. Kl. 12 havde de ikke åbnet. Så vi tænkte at tage i Walmart og handle og veksle, hvis de ikke havde åbent kl. 16. Der var 20 min hver vej og ville kræve vi hookede RV’en af og på igen. Så vi ville helst slippe. Heldigvis kom der nye gæster i form af et ægtepar, som havde en rulle med 40 25-cent mønter, vi kunne købe. Yay!

Undervejs opdagede vi dagens anden udfordring: wifi netværket var ubrugeligt. Vi kunne sagtens koble os på, men der var i praksis ingen båndbredde (det tog minutter at åbne Google). Det løste vi ved at bruge vores datalinje på telefonerne i stedet.

Efter således at have overkommet nærmest uoverstigelige problemer i løbet af dagen ( J ), fik vi læst, hygget i skyggen udenfor RV’en, planlagt de næste par dage og generelt bare slappet af. Fin dag.

Aftenturen for Seo skulle have været på et trail bag campingpladsen. Der var desværre for mange kaktusser til vores nysgerrige hund, men flot var det ellers.

IMG_20160519_192550

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *