IMG_0858

Dag 12: Sedona og West Fork Trail

I dag ville vi se det mest ”berømte” trail med de bedste bedømmelser i Sedona området: West Fork Trail. Vi havde læst, at parkeringspladsen først åbnede ca. kl. 8, så vi var der ca. 20 min før. Der var heldigvis plads til at 2-3 biler kunne holde udenfor og vente på, den åbnede. Det gjorde den så 5 min senere.

Selve vandrestien var 3,1 mile frem og det samme tilbage. Den gik langs floden/åen i bunden af en kløft, hvilket også betød, at man skulle krydse den 13 gange hver vej ved at gå fra trædesten til trædesten. Man skulle lige se sig for, men ellers var det nemt nok. I værste fald risikerede man også kun våde tæer, men alligevel.

Ruten var meget frodig med masser af træer og blomster, det føromtalte vandløb og en ”normal” luftfugtighed. Det var flot og hyggeligt, men ikke så spektakulært. Vi gætter på, at det er så populært, fordi det ikke ligger så langt fra ørkenen og folk derfor sætter stor pris på alt det grønne – og skyggen ikke mindst. Men absolut stadig en fin tur.

IMG_0848

IMG_0856

Da vi kom tilbage til parkeringspladsen, blev vi glade for, at vi var kommet tidligt. Folk holdt i kø ud på vejen for at vente på ledige parkeringspladser. Og det gik langsomt. Vi spiste en omgang frokost og så tog vi en tur mere ca. 1,5 mil frem og tilbage med Seo. Dels for at gå hans daglige tur og dels for at teste ham på trails. Han trak som forventet, men det gik faktisk ok. Men nu var der heller ikke de store stigninger eller fald, som skulle forceres.

Da vi var færdige med trailet, tog vi til en Starbucks i byen. Dels ville vi gerne kunne slappe lidt af uden at skulle sidde i RV’en (igen). Dels var det rart at kunne være ude og at have netværksdækning lidt. Det med at være ude kan være lidt en udfordring i RV’en fordi det blæser meget og hver dag. Så er det ikke så fedt at sidde uden læ med en mindre støvstorm i hovedet.

Servicen i Starbucks var sløv, de glemte halvdelen af ordren (på 2 drinks…) og deres smoothie smagte nærmest ikke af noget. Så ikke mange point der. Men det var rart at sidde og slappe af i læ og sol/skygge efter eget valg. Det har vi lidt brug for, når vi har været aktive otte timers tid med nye indtryk.

Bagefter havde vi lyst til pizza, så vi fandt et lokalt pizzaria. Det var en hel basal pizzabar, som serverede en god og smagfuld pizza.

Efter at have indtaget den, kørte vi til overnatningsstedet. Vi ville prøve et andet end det, vi kom fra, med håbet om, at der var mere læ. Det var der ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *