IMG_20160526_112717

Dag 16: Coral Pink Sand Dunes National Monument

Utah. The Elevated State (den høje stat). En af vores yndlingsstater på grund af dens flotte, røde klipper. Første attraktion var Coral Pink Sand Dunes National Monument. Nu havde vi set “normalt” gult sand, hvidt sand, og sort sand. Så måtte vi da også se pink sand.

På vej ud af Grand Canyon området fik vi endnu en overraskelse: sne. Altså ikke den, som ligger på jorden i de højere luftlag og som ikke er smeltet endnu. Men den slags, som falder ned fra himlen – men heldigvis ikke i mængder, som lagde sig. Det blev hurtigt solskinsvejr igen. Men det mindede os lige om effekten ved at opholde sig på høje områder.

IMG_20160526_083002

Undervejs til Pink Sand Dunes begyndte vejret at se lidt mørkt og truende ud. Det gjorde det stadig, da vi nåede frem. Men vi tænkte, at det nok var bedst at komme ud at se på sagerne, inden vejret blev dårligt. Så vi skyndte os ud i klitterne. I øvrigt ikke af pink sand, men af orange sand. Jeg ved ikke hvor de har fået det der med pink fra. Måske i solopgang eller solnedgang…?

Hvorom alting er ombestemte vi os rimelig hurtigt, da det begyndte at blæse en del. Så vi skyndte os tilbage til RV’en og erklærede frokost. Der kom lidt regn og noget blæst, men ikke rigtig meget. På den anden side var det heller ikke klaret op, da frokosten var færdig. Så vi udnyttede, at vi var i RV og havde hele ”huset” med. Så vi fandt en bog frem og erklærede pause mens vejret blev bedre.

Efter en times tid blev det ok, og vi begav os igen ud i klitterne. Igen en typisk statsparkfølelse: det er flot uden at være super spektakulært. Seo nød dog at kunne løbe fri, da der ikke var andre mennesker indenfor en kilometers radius. Altså indtil vi kom op på toppen af en klit, hvor blæsten smed masser af sand i hovedet på ham. Det kom han sig dog hurtigt over, da vi havde kaldt ham væk og havde fjernet sandet fra hans øjne igen.

IMG_20160526_113539 IMG_20160526_113000

Efter at have gået en god tur i klitterne satte vi kursen mod Bryce, hvor Lise havde fundet et fint sted at campere gratis.

IMG_20160527_203435

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *