IMG_20160608_080917

Dag 29: Leadville hviledag

Det var igen blevet tid til en hviledag. Og til at vaske. Så vi fandt os en campingplads lidt udenfor en by kaldet Leadville. Leadville er en mineby og det er jo lidt anderledes end hvad vi ellers har set. Og så skulle turen dertil være pæn. Det var den også.

Selve campingpladsen havde fået middelmådige anmeldelser, men bestyreren var hyggelig, der var træer, bord og hookups, og der var fredeligt og roligt uden at være øde. Og så havde pladsen vaskeri.

Vi havde også brug for netværksadgang til studierne (der skulle downloades nogle materialer og ses nogle online videoer), så vi kontrollerede, at der var net, indenn vi bookede en plads. Det var der så ikke på pladsen. Signalet var åbenbart bare kraftigere ved indkørslen end ved vores plads. Oh, well.

Vi fik også nogle papirer om byen, og der stod bl.a. at der var en hundepark. Så ned i den med os. Der var stille og roligt og da vi opdagede, de havde bord og bænke og en forbløffende god netværksdækning, tog vi lige et par timers studie, mens Seo fik lov til at lege, tulle rundt og snuse frit. Fint arrangement for alle involverede. Af og til kom der hunde, og så skulle vi selvfølgelig lige tage os af det, men vi fik lavet en del.

Om aftenen grillede vi og kom et godt stykke videre med studierne.

I øvrigt fedt at have mere vand i dag (da vi havde både vandtilførsel og mulighed for at dumpe). Normalt dumper vi jo kun ca. hver 4. dag, så det rene vand skal holde til alt i de 4 dage, og det er begrænset, hvor meget vi kan skylle ud i vasken og badet, da det jo også skal gemmes i en tank. Man bliver glad for de små ting :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *