IMG_20160614_102851

Dag 35: Rocky Mountains, Cub Lake

Gårsdagens format fungerede rigtigt godt – så vi tog endnu en dag efter samme skabelon (hvilket I øvrigt også er planen I morgen). Dagens mål var Cub Lake – en lidt længere tur med flere højdemetre. Vi skal jo snart hjemad, så vi behøver ikke spare på kræfterne til så mange ture endnu.

Vi var ved stien ved syvtiden. Med risiko for at gentage mig selv, var den flot. Og dejlig stille – både fordi det var morgen, og fordi den sti ikke er så benyttet. Stien gik op over en bjergkam og ned igen på den anden side, hvor søen lå. Søen var også flot og fyldt med åkander.

IMG_1613

Nu havde vi så valget mellem at gå tilbage den vej, vi var kommet, eller tage den igennem en dal med en eng. Så vidt vi kunne se, var engturen med færre højdemeter. Til gengæld var den længere. Efter korte overvejelser tog vi engturen. Vi kan nemlig bedst lide at gå loops i stedet for frem og tilbage af samme sti. På den led oplever man noget mere og har ikke fornemmelsen af at vende om.

Det var også en pæn tur. Det første stykke var der dog ret mange mennesker – dels fordi klokken var blevet ca. halv elleve og dels fordi den sti førte ud til et trailhead (begyndelse på en sti), som var tættere på (og dermed nemmere for flere mennesker at gå ad).

Et stykke dernede af, drejede vi fra hovedstien og gik ud over en eng. Der var dejlig roligt igen med græs, træer og vandløb. Og hundredevis as elks (store hjorte). Vi endte med at måtte gå igennem en flok, hvor vi overvejede om vi mon var kommet for tæt på. Men de tog det helt roligt. Et kid løb endda indenfor ca. 20-30m af os, uden at de voksne tog notits af det. De holdt øje med os, mens de spiste. Men det var alt.

IMG_1627 IMG_1631

Længere henne fandt vi ud af, at vi ikke kunne komme den vej, vi havde regnet med. Til gengæld var der en anden sti, som var lidt kortere men med flere højdemeter. Så den tog vi hen over bjergkammen (som her var en bakkekam). Vel ovre på ”vores” side, blev vi så lige overrasket af over 100 ekstra højdemeter. Men det gik også i fin stil.

Så med en noget længere tur end først antaget – men flot, rolig og scenisk – kom vi tilbage til bilen. Nu havde Seo jo været lidt længere alene end han plejer, så vi overvejede hvor varm RV’en mon var blevet. Slet ikke noget problem. Den var nærmest behagelig kølig. Men det blæste også en del.

Efter gåturen, samlede vi en pizza op hos Dominos. Rart med en solid frokost ovenpå sådan en gåtur. Efter den tog vi i hundeparken. Nu havde vi jo været der et par gange, så vi mødte folk, vi ”kendte”. Seo møste ligeledes hunde, han havde set før. På den led er det rart at komme de samme steder flere gange.

Det samme gjaldt om aftenen, hvor vi fortsat boede på samme campingplads. Dog var der en, som havde taget vores plads da vi kom tilbage. Vi snakkede med ham, og han var hel fin. Så han flyttede over på en anden plads i løbet af 5-10 min. Der var åbenbart sket en misforståelse et sted. Det beklagede lederen af campingpladsen også (han er i øvrigt også en fin, snakkesalig gut). Men det løste sig jo uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *