IMG_20160730_182819

Så er sommersemesteret snart slut

Vi nærmer os nu med hastige skridt afslutningen på sommersemesteret. Jeg har en eksamen i overmorgen. og vi har begge en torsdag. Og derefter er det ellers at få smidt noget tøj i en kuffert og af sted til Hawaii.

Men indtil da har Lise forholdsvis travlt, da vi jo havde Mia på besøg i en uge. Der fik vi ikke lavet noget synderligt skolearbejde (hvilket også var planen). Grunden til, jeg har mindre travlt er, at jeg havde 3 dage, mens Lise var på konference. Den var hun i øvrigt glad for – både fagligt, socialt og som en generel oplevelse.

Det var også rigtig hyggeligt at have Mia på besøg. Vi hørte en del om Sydamerika, vi havde godt selskab og vi havde en god undskyldning for at se nogle af tingene i området, vi ellers ikke har nået (det er nu meget fedt med et sommersemester, som ikke er vildt presset på tid 😉 ).

Om fredagen tog vi til et lokalt vandfald, Cummings Falls. Der er en ganske kort gåtur ud til et udsigtspunkt over et vandfald. Man kan også bade i det, men så skal man gå lidt længere. Vi havde ingen planer om at bade, men gik alligevel ud af den sti. Men da man skulle krydse floden med hoftedybt vand, stoppede vi. Det havde vi ikke tøj på til. Men så kiggede vi i stedet på mennesker. Vi endte vel med at sidde der en lille times tid.

IMG_20160729_094640

Om lørdagen tog vi på vandretur med gruppen i Smoky Mountains. Det er lidt oppe i højden, så det er ikke latterligt varmt. Faktisk regnede det indtil 15 min før vi gik. Derefter fik vi kun enkelte, korte byger. Så perfekt vejr at vandre i, fordi det så ikke var helt så varmt (kun ca. 20 grader og kraftig sol). Man havde mere fornemmelsen af at gå i skoven end på et bjerg. Men der var også nogle flotte udsigter af og til.

Søndag tog vi en tur til Nashville. Her så vi en replika af det græske Parthenon (de havde sløset lidt med friserne, men ellers var det fint) og Tennessee State Museum. Museet startede fra stenalderen og gik til moderne tid. Til og med Tennessee blev en stat, mindede det meget om nationalmuseet i Danmark. Men herefter blev det mere interessant – simpelthen fordi, vi ikke havde set det før. Bagefter gik vi en tur langs floden, hvor vi så stadion samt barer og cafeer. Vi fik og også en solid kage med is, inden vi gik tilbage til bilen.

IMG_20160731_124537

IMG_20160731_140928 IMG_20160731_135317

Mandag var hviledag, så der slappede vi af, studerede og gik så en tur i biografen om eftermiddagen.

Tirsdag var shoppingdag, hvor Lise og Mia tog til Nashville og kiggede på tøj. De var begge meget tilfredse og glade, da de kom (sent) hjem. Jeg fik lavet noget skolearbejde og i fik fladet lidt ud.

Onsdag tog vi til Mammoth Cave (2. nationalpark på en uge – Mia skulle jo have lidt for pengene 😉 ). Den er 400 mil lang, hvilket jo er ret imponerende. Men ellers er den ikke super spændende. Der er ikke nogen særlige formationer og det meste er “bare” at gå i en stengang. I hvert fald de 2 mil vi gik – og ifølge guiden skulle de være repræsentative.

IMG_20160803_145848

Mia tog hjem torsdag (eller prøvede i hvert fald – hun blev vist ufrivilligt en dag ekstra i Miami pga. flyforsinkelser). Og så var det ellers i gang med skolearbejdet for os.

Ud over det, blev Seo syg i fredags. Han peb voldsomt og tog sig til bagparten (anderledes end han plejer) flere gange i timen. Så til dyrelægen med os. Han gav en sludder for en sladder og et opiat, som skulle hjælpe mod smerter. Det gjorde det overhovedet ikke. Seo blev meget sløv, trak vejret mere uregelmæssigt og peb næsten hele tiden. Så han blev lukket ind i soveværelset sammen med os, så vi kunne høre ham. Lørdag tog vi så til dyrelægen igen. Hun mumlede noget med analkirtler (det tror ingen af os på er årsagen) og gav ham antibiotika. Hele lørdag var han så ret pjevset, ville ikke spise og ikke drikke. Heldigvis er han jo ret modtagelig overfor hvad vi siger, så vi fik ham overtalt til at spise al maden og drikke ca. 2/3 af det normale. Søndag var han nærmest normal igen omend lidt træt. Og nu (mandag) er han så helt frisk. Så vi gætter på, det har været en infektion, som antibiotikaet så har fjernet. Og så ved vi fremover, at opiater er en dårlig idé til ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *