img_20160911_122337

Som tiden dog flyver

…når man er i godt selskab. Og studierne er begyndt igen. Og man helst vil have tid til at være i godt selskab.

Vi har haft besøg af Lises kollegaer en uges tid, hvilket var super hyggeligt. Vanen tro fik vi set en masse. Vi fik også besøget et godt udvalg af de lokale restauranter, bl.a. blev Cracker Barrel besøgt to gange. Jeg erindrer ikke, om jeg har nævnt den før? Men i hvert fald serverer den god morgenmad med rigtig gode pandekager.

Vel nok den sjoveste/mest interessante oplevelse var en NFL kamp (National Football League – den mest professionelle liga for amerikansk fodbold). Titans – Tennessees hold – spillede mod Vikings i Nashville. Lise og jeg anede intet om amerikansk fodbold, men Kasper har spillet det i seks år og gav en grundig introduktion til spillet dagen inden. Så det var sjovt at opleve stadion, kampen og stemningen. Og så var det faktisk sjovt at se selve spillet. Altså det var ikke bare interessant at have oplevet en sådan kamp – selve kampen var også interessant. Desværre tabte vi, men Titans er nu engang heller ikke et specielt godt hold.

img_20160911_120121 dsc_0424-2

En anden dag tog vi til Tennessee state faire. Det er en årlig begivenhed, som vi havde fået anbefalet. Der skulle være noget dyrskue og underholdning. Det var der også, men ikke særlig meget af noget af det. Så det var lidt sløjt. Vi skulle bl.a. have set griseløb, men de havde misforstået programmet, så det blev ikke til noget. Til gengæld så vi nogle vanvittigt store vandmeloner og græskar. Hvordan er det lige, man dyrker et 600 kg græskar? 600 kg!!

dsc_0416-2 img_20160910_115750 dsc_0415-2 dsc_0413-2 img_20160910_112300

Da vi var på vej hjem fra faire, opdagede vi, at der også var en Nascar bane (racerløb med “halvnormale” biler med latterligt store og larmende motorer). Der var biler og folk ved banen, så vi undersøgte nærmere. Det viste sig, at der skulle være løb tre timer senere og lidt opvarmning inden. Så det satte vi os til at se. Opvarmningen var i første omgang de “rigtige” biler. Derefter kom nogle små, søde nogen, som måske var veteranmodeller? De kørte nu også hurtigt og larmede helt latterligt. Endeligt kom der en runde med amatørbiler. Da selve løbet skulle gå i gang, nåede vi at se 1 omgang. Så blev det regnvejr. Derefter gik der halvanden time med regn og med forsøg på at tørre banen. Og så måtte vi hjemad. Vi havde en hund, som ventede på os. Ikke så fed timing. Men vi fik da set nogle biler.

dsc_0421-2

Et tilbagevendende tema for os er vandring. Så vi tog Christian og Kasper med ud på 9 miles (14 km) til Virgin Falls. Det var en rigtig hyggelig tur. Tempoet var også i den pæne ende, hvilket er ret godt gået, når hverken Christian eller Kasper er vant til bjergstier. Det var heller ikke så varmt som frygtet (“kun” små 30 grader sidst på turen).

Men ud over, at vi havde besøg, så er studierne startet. De er moderat krævende, men har taget noget ekstra tid, fordi vi havde besøg (og lagde det meste arbejde før og efter). Vi får også besøg af mine forældre om halvanden uge (vi glæder os :) ). Så der vil vi helst heller ikke have for meget skolearbejde. Vi har også begge nogle lidt mere krævende fag, men som heldigvis er interessante. Jeg har mit afsluttende fag, som primært går ud på at drive et simuleret firma sammen med tre andre. Lise har et investeringsfag, hvor hun investerer (andres) rigtige penge. Så det kræver, hun ved noget om, hvad hun investerer i og hvorfor.

Det er i øvrigt stadig varmt. Altså ikke så meget i dag – det er kun 22 grader fordi det har pisset ned det meste af formiddagen – men ellers. Vi glæder os til det bliver lidt mildere.

Og så et stemningsbillede fra gårdsdagens gåtur: en killing, som valgte at følge med os det meste af turen. Seo var helt oppe at køre. Og vi turde ikke rigtigt lade dem lege. Den var lidt for lille til, hvis Seo tumlede eller nappede den. Men sød var den.

img_20160917_164828 img_20160917_164459

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *