15283961_10154707589563830_7197744715117803700_n

På gensyn Cookeville

Så sidder vi på Motel 6 i Cookeville igen. Det samme motel, som vi boede på en lille uge, da vi ankom til byen. Ja endda samme værelse. Det er helt hjemligt, at computeren bare hopper på wifi-forbindelsen uden yderligere spørgsmål.

Tidligere i dag lagde vi det sidste i kufferterne, gjorde lejligheden rent og afleverede nøglerne. Inspektionen varede et par minutter, hvorefter de konkluderede, at den var i god stand – som forventet (hans ord, ikke mine) – og at vi skulle have hele vores depositum tilbage. Det er nu rart, at der nu er styr på det.

Men det meste er nu også gået rimelig nemt. Bilen blev solgt til en god pris (for både os og køber), diverse abonnementer er opsagt uden bøvl, og mandag blev de sidste møbler hentet af en gut, som rydder lejligheder og sælger møblerne til studerende o.lign. Vi havde ellers regnet med, vi skulle til at leje en flyttebil og en tur på genbrugspladsen. Men det slap vi så for.

Som I måske også husker, er det ret besværligt at komme rundt i byen uden en bil. Så vi overvejede at leje en efter at have solgt vores egen, men det løb alligevel også op. Men så tilbød en af vores venner fra hiking-gruppen at vi da kunne låne hendes gamle Nissan Pathfinder. Den er ca. 20 år, ryster og dele af komfortudstyret virker ikke. Men bremser og dæk er nye, og det er en bil, vi kan komme rundt i med god plads til kufferter. Det er godt nok luksus med sådan nogle venner.

Så selvom der er en del, man skal igennem, er det som sagt gået fint.

Vi har også holdt afskedsmiddage i flere omgange. To med hiking-gruppen (forskellige personer kunne forskellige dage), Lise med en af sine professorer og de studerende i hendes fag, og vi begge med min oprindelige studiegruppe. Det var hyggeligt at se alle igen, men også vemodigt at sige farvel. Især nu, hvor vi efterhånden er kommet godt ind på hinanden.

Vi blev også inviteret til basketball kamp af en fra hiking gruppen. Nærmere bestemt to kampe – en for herrer og en for damer – på universitetet. Vores hold vandt overbevisende i begge kampe, så vi heppede klart på de rigtige.

På hiking-fronten sluttede vi også af med manér. Næstsidste hike blev på 20 miles (32 km) på 8 timer og 15 min. Udsigten var lidt blokeret af bladene på træerne, men det var alligevel en fed oplevelse.

Studierne er færdige (måske ikke så overraskende :) ). Vi mangler stadig at få en tilbagemelding om karakter hver, men dem vi har fået, er gode (A, topkarakter). Der er dimission på lørdag, men den deltager vi af gode grunde ikke i. Så ud over lidt papirarbejde, er det også et veloverstået kapitel.

Så nu glæder vi os til at få overstået en lang rejse til Australien – og til gengæld nyde at være dernede :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *