wpid-wp-1482740131810.jpg

Køredag

I dag var køredag fra Jendabyne til Gippsland Lakes, nærmere bestemt Lakes Entrance. Køredage lyder ikke så ophidsende, og det var den heller ikke – hvilket også var pointen. Vi stod op i ro og mag og kørte, da vi var færdige.

Vores plan var at finde frokost, når vi nåede frem, men da vejret var godt og vi faldt over en bager med udendørs borde ved et stop vi lavede, så så vi nærmere på menuen. Det blev til en kødtærte til os hver (de er generelt glimrende, små måltider: praktiske og velsmagende) og en kage til dessert.

Således forfrisket kørte vi resten af vejen til Lakes Entrance. Her fortsatte vi dagens tempo med aftensmad på McDonald’s. Ikke det mest lokalkulinariske, men det er altså rart engang imellem bare at kunne køre et sted hen, hvor man ved, hvad man får. Selvom det lyder trivielt, kan der godt gå meget energi med at finde mulige restauranter, tage stilling, rent fysisk finde restauranten, få maden, finde ud af hvordan man betaler osv. Det tager typisk 60-90 min med enkelte hurtigere og langsommere tilfælde. Så altså rart med et velkendt koncept på en rolig dag.

Aftenen blev brugt på planlægning af de næste dage. Inden vi gik i seng, havde vi således styr på alle de resterede dage samt overnatninger bortset fra den sidste.

wpid-wp-1482740292648.jpg

Billedet viser udsigten 100m fra motellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *