wpid-wp-1463619774112.jpg

Dag 7: City of Rocks

I dag havde vi for første gang glæden af at vække op i parken vi ønskede at se. Det var dejligt. Vækkeuret står til tidligt (enten 5.30 eller 6.00) så vi kan få mest muligt ud af de lyse timer og dem hvor det ikke er alt for varmt (både for vores og Seos skyld). Så vores tur rundt i City of Rocks State Park startede 7.15 om morgenen hvor alt åndede fred og ro.

City of Rocks er et mindre område langs kanten af nogle ”småbjerge” hvor der er en masse mærkelige sten. Parken er simpelthen bare stenområdet (+ campingområde) og man går rundt imellem stenene som man har lyst. Der er ikke nogen faste stier. Det er vel 1 km langt og 300-400m bredt.

wpid-wp-1463619802497.jpg

På grund af tidspunktet var parken dejlig fredligt – og det var kaninerne enige i. De var overalt. Så Seo synes det var mægtigt spændende at gå rundt. Vi hyggede os også med at kravle på sten – alle tre. Vi slentrede stille og roligt rundt i en god times tid før vi vendte tilbage til RVen.

Her blev der ryddet lidt op i baggagerummet, inden vi satte kursen mod Chiricahua National Momument. Eller rettere, i Coronado National Forest, der lå lige op ad. Her havde jeg lokaliseret en godt sted at campere gratis (igen, drycamping). Det lå godt nok inde af en 8 km grusvej, men den skulle være godt vedligeholdt. Mere om det senere….

Først turen derhen. Vi var på jagt efter noget wifi. Vi ville nemlig gerne have opdateret blog. Det har nemlig vist sig at vi generelt ikke har adgang til wifi (nok primært fordi vi bruger dry camping og state parks). Ofte hr vi heller ikke dataforbindelse på telefonen og vi har også lige skulle lure hvor meget data vi brugte, når vi researcher ting. Så jagten på wifi gik ind. Første forsøg var en McDonalds i Silver City. Ingen wifi. Vi tog videre til Lordsburg, hvor der også var en McDonalds. De havde heldigvis wifi og det passede med frokosttid, så der brugte vi en times tid og fik lagt nogle indlæg online.

Herefter var det afsted igen. Jeg blev dog opmærksom på at google maps foreslog en grusvej – bare 25 km op igennem et bjergpas…. Det var den anden ende af den grusvej hvor vores ønskede campingplads lå. Så jeg fandt i stedet en anden vej der også førte igennem bjergene, men på et lavere sted (udenom tog 30 min mere). Vi havde kørt af den godt 20 km – og så blev det også pludselig til en grusvej. Bare 14 km videre… typisk! Men vi gad jo heller ikke køre 20 km tilbage, så vi væbnede os med tålmodighed og trillede stille og roligt derud ad. Det tog sin tid, men det var til gengæld en flot tur. Men vi var alligevel lidt glade da vi nåede asfalt igen. Og gruede samtidig for de 8 km vi også lige skulle tage til slut af grusvej. Det kom så til at tage ca. 45 min at køre dem.

wpid-wp-1463619816792.jpg

Heldigvis havde vi jo været tidligt oppe, så klokken var ”kun” ca. 15 da vi nåede frem til vores campingplads. Det var til gengæld et rigtig fint sted med en lysning i skoven. Vi måtte dog i gang med noget bakken frem og tilbage for at ramme det sted som var mest jævnt (køleskabet kræver at RV’en står lige). Da alt endelig var på plads skulle der lige pustes lidt ud.

Herefter gik vi en tur med Seo lidt længere ned af vejen. Ca. 500m længere henne var der endnu en lysning – et lidt større område – hvor der var 4 telte og et RV parkeret. Det så også meget hyggeligt ud og var egentlig rart at der også var andre, når man nu var 8 km ude i en skov (der var så også en ”ranch” ca. 4 km nede af vejen, da vi kørte ind).

Aftenen blev brugt stille og roligt. Her i skoven er der nemlig hverken wifi, data eller telefonforbindelse. Så det var bøger, der blev hygget med.

IMG_20160517_143814

En tanke om "Dag 7: City of Rocks"

  1. Jens og Birthe

    Kære alle tre.
    Først må vi kommentere på det fantastiske billede af “ulvehunden” Seo. Hvor ser der dejligt ud. De andre billeder og blog indlæg viser en fantastisk tur og nogle meget flotte steder, I besøger. Dejligt at få lov til at “være med”.
    Knus og kærlige hilsener fra far og mor

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *