DSC_0196 1

Spring break, dag 1: Memphis

Så blev det første dag i forårsferien. Eller rettere – det er faktisk lørdag, som er første dag. Vi har snydt lidt og lavet lektier som gale de sidste uger, så vi er blevet færdige en dag før. Det var ikke nemt med de mange ekstra opgaver, men det lykkedes.

Planen ser ca. ud som følger:

Dag 1: Memphis
Dag 2: Mount Nebo State Park
Dag 3: Palo Duro Canyon
Dag 4: Cerillos Hills og Santa Fe
Dag 5: Petrified Forest og Meteor Crater
Dag 6: Hyggedag ved Grand Canyon
Dag 7: Gå ned i Grand Canyon
Dag 8: Gå op ad Grand Canyon
Dag 9 og 10: Køre, køre, køre til Cookeville (der er ca. 24 timers kørsel plus pauser)

Som den opmærksomme og geografisk kyndige måske (eller ret sikkert ikke…) har luret, går ruten ud på at køre af motorvej i40 til Grand Canyon og så se, hvad der ligger tæt på den af spændende ting.

I hvert fald kørte vi til Memphis i dag. Her ville vi gerne se Beale Street, som er en gade med musiksteder, barer og byliv. Vi fandt den da også uden problemer, men vi var ikke imponerede. Den interessante del af vejen var ca. 100 m og var i bundt og grund en række barer. Måske der er mere gang i den om aftenen – vi var der sidst på eftermiddagen – men det var trods alt fredag og vejret var fint. Faktisk meget bedre end forventet med sol, selv det ikke var decideret varmt. Hvis vi får muligheden, får den en chance mere til sommer.

Men gik vi ned til Mississippi floden i stedet. Den er bred! Der var en park ved bredden, hvor vi kunne sidde og nyde solen lidt på en bænk. Vi prøvede også at bestille en kop the/kaffe, men uden held. De lukkede åbenbart tidligt i vintersæsonen. Vi tog i hvert fald videre efter at have nydt floden en times tid.

Vi kørte videre til byen Little Rock. Den er overhovedet ikke little (lille). Den viste sig at være statshovedstad med højhuse og en gang spaghetti af et motorvejsnet. Men vi fandt et sted at sove. Og så fandt vi en super, asiatisk restaurant. De kørte en minimalistisk stil med kun 3 retter. Men det smagte rigtig godt. Så selvom det ikke var helt som forventet, så viste det sig at være en god ting.

Bagefter fandt vi en cupcake butik og købte kager til aftenen. De var overraskende gode i både konsistens og smag. Og som I måske husker, nævnte vi i en tidligere post, at flere af amerikanerne er rimelig godt med, hvad resten af verden angår. Hvad og hvor tror I, cupcake sælgeren havde studeret? Europæisk politik i Bruxelles, selvfølgelig… J

(22)

En tanke om "Spring break, dag 1: Memphis"

 1. Jens og Birthe

  Kære begge to.
  Skønt at høre, at I nåede at blive færdige med opgaverne, så I har mulighed for at holde fri alle 10 dage.
  Det kan godt være at musikscenen i Memphis foregår i barerne – det oplevede vi i New York.
  Dejligt at vejret er med jer, det har indflydelse på hele jeres tur. Naturen viser sig fra sin pæneste side og er mere fremkommelig i tørvejr.
  Selv om vi ikke sidder med kortet foran os, lyder planen til at I får set en hel masse steder, I ikke har været før. Vi er ikke spor misundelige ?
  Fortsat rigtig god tur.
  Knus far og mor

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *