IMG_1371

Ankommet

Så er vi nået frem! For første gang nogensinde (i hvert fald efter hvad jeg har oplevet) kom flyet fra CPH til JFK for tidligt frem. Det blev dog spoleret af at vi efterfølgende holdt 35 min inden det kørte ind til gate, så vi fik ikke rigtig noget ud af det. Til gengæld var skiftet i New York yderst effektiv. Vi bar vores kufferter omkring 30m og så var de igen på vej.

En ekstra bonus var at vi på begge stræk havde pladser ved nødudgangen. Super fedt, man kunne strække benene så langt man ville. Der var dog lidt fodkoldt, men det opvejede helt klart at sidde mast inde på de normale sæder.

Vores flyvetur fra New York til Los Angeles tog ca. 6 timer og var på tværs af 3 tidszoner = den længste solnedgang jeg nogensinde har oplevet. Flot var det! Denne tur foregik også forud for tidsplan men pga. tåge fik vi igen lov at vente ved gate. At komme ud af lufthavnen gik til gengæld super hurtigt og bussen holdt klar til at bringe os til Europcar så det kunne ikke gå meget hurtigere. Til vores store overraskelse fik vi lov til selv at vælge bil (selvfølglig ikke blandt alle de havde, men blandt mange fine). Vi tog en hvid SUV (nej, på nuværende tidspunkt ved jeg ikke rigtigt mere om den, men stor er den!). Vi er lige ankommet til motellet og klokken er midnat her, dvs. 9 om morgenen i DK. Sengen ser meget inviterende ud og nu er det vist tid til at teste den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *