tæller

miles…

Tidligere skrev jeg at vi havde rundet (så vidt jeg husker) 3.500 miles. Det var dog forkert. Vi kan ikke helt finde ud af vores triptæller, som vi ellers mente vi nulstillede da vi startede bilen i LA. Den nulstiller selv efter hver 1000 miles så i starten var vi i tvivl om, om vi var nået til over 2000 eller 3000 miles.

Men så har vi selvfølgelig også vores odometer, som vi kan huske rundede 24.000 miles et sted på vejen mellem LA og Ridgecrest. Før det regner vi med at vi kørte ca. 200 miles. Den står nu på lige godt 28.000 så det giver ca. 4200 miles, men hvis vi skulle tro triptælleren har vi kørt enten 5000 miles eller 4000 miles pt – men da vi er sikre på at den var under 24.000 da vi modtog den, kan det ikke passe.

Altså, vores endelige konklusion er at vi stoler på odometeret da det trods alt ikke bliver nulstillet på noget tidspunkt (vi har måske nulstillet triptælleren på et tidspunkt uden at opdage det?) så mens vi ikke har det præcise antal miles (øv) ligger vi altså nu på omkring 4200 miles.

Ifølge google har vi ca. 500 miles at tilbagelægge før vi når lufthavnen i New York. Dvs vi får kørt i alt ca. 7500 km.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *