IMG_20120612_205121

Anden dag hjemme

I skal nok slippe for en udtømmende dagbog. Man har bare så pokkers god tid, når man har ferie med en sovende hund. Jeg begynder at få en snert af en idé om, hvad folk går igennem på en barsel. Endnu mere respekt til dem, end de fik i forvejen.

Hvad Seo lærte i dag

* Naboens hunde er søde. Store, lidt voldsomme med deres løben rundt og snusen i stuen. Men søde.

* Opvaskemaskinen er lidt farlig. Eller måske ikke? Eller måske alligevel?

* Resten af lejligheden er ikke farlig

* Arbejde ved computere er kedeligt. Faktisk så kedeligt, at man skal gø af det. Det samme gælder at smøre frokost.

Hvad vi lærte i dag

* Når det nu ikke længere er farligt at gå ud til vandskålen, så skal dyret tisse ca. hver anden time hele natten. Og kl. 4 er det altså lyst, så det med at stå op kan ikke rigtig trækkes til senere end kl. 5. Dvs. – jeg skal stå op. Seo sover gladeligt, så snart jeg er oppe. Det er nu helt ok. Ganske som forventet faktisk. Og han vækker mig pænt ved at rode rundt i kurven når det er tid.

* Man skulle tro, vi havde lært det i går ikke? Men: “Vov!” betyder “jeg skal ud NU ellers tisser jeg (eller det der er værre) på gulvet”. Det gælder også, selvom han lige har været nede 10 min før – og også selvom han prøver at camouflere signalerne som “jeg vil have din aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *