IMG_20120712_211028

Vaccine og sundhedstjek

Så blev Seo 12 uger. Ja altså, det gjorde han tirsdag, men i dag var det tid til 12 ugers sundhedstjek. Vi valgte Dyreklinikken Rungstedvej, som vi havde rigtig gode erfaringer med fra Trico. Vi kendte den, fordi Mette fra Tricos træningshold arbejder der, hvilket gjorde ham meget mere tryg ved situationen.

Lang historie kort: de skuffede ikke. Seo synes, det var en fest. Der var mange hunde man kunne – men ikke måtte :( – lege med, der var masser af godbidder og folk ville gerne snakke og nusse. Så ingen skræk for læger dér. Tværtimod. Og vi andre fik en hyggesludder med Mette, som vi ikke havde set i små to år.

Highlights:

8,4 kg.

Ingen chip. Meget mærkeligt. 2 personer prøvede at scanne, hver med 3 forskellige scannere og over hele kroppen. Meget, meget mærkeligt. Måske chippen kunne være af et andet fabrikat end det gængse, så scannerne ikke kunne læse den? Men det tydede chipnummeret nu ikke på. Vi ser allerede frem til administrationsarbejdet… Hanne (opdrætteren) er sat på sagen med at finde ud af, hvad der kan være gået galt.

Seo skæller fortsat meget. Vi fik at vide af opdrætteren, at det kun var en hvalpeting – at det skyldes den hurtige vækst. Men det viser sig, at det også kan skyldes en genetisk sygdom, som findes hos nogle goldens (vær opmærksom på det, folk som evt. overvejer en golden). Yay… Selvom det ikke havde ændret vores beslutning om at vælge ham, ville det da have været rart at vide fra starten af. Det kan dog også sagtens være en hvalpeting. Nu må vi jo se, når han bliver ældre. Under alle omstændigheder er det i hvert fald ikke farligt for ham eller til gene for ham.

Men når det så er sagt, så er Seo ved perfekt helbred. De kommenterede også på hans store nysgerrighed, interesse, venlighed og overskud ved hele situationen. De gættede (korrekt) på, at han er en rigtig bandit – på den gode måde. Det udmøntede sig bl.a. i hans velvilje overfor at blive på et bord, mens dyrlægen rodede rundt med ham, så på tænder osv. Han fik også en vaccination i nakken uden så meget som at blinke, flytte sig eller på anden måde reagere. Han havde jo en godbid, som skulle spises :)

Så vi havde en træt hund om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *