Boring

Dag 14: Køredag

I dag var planen bare at køre. Vi skulle fra Las Vegas til Santa Barbara, ca. 5½ times kørsel. Så vi stod op, tjekkede ud og kom afsted. Selve køreturen var ikke så spændende. Først bød den på mere ørken, lig den vi havde set fra Zion til Las Vegas. Så begyndte vi at nærme os forstæderne til Los Angeles (ca. 150 km fra centrum af den). Vi skulle dog ikke ind til selve Los Angeles, men nord om, for at ramme en by omkring 100 km oppe langs kysten. Undervejs på turen blev vejret mere kedelig og den første regn (på nær den vi spottede havde ramt vores bil i løbet af natten i Tuba city) ramte os. Vi var da hurtigt ude af bygen igen og var i mellemtiden kommet op i bjergene nord for Los Angeles.

Som vi kom ud mod kysten gik landskabet over i bakker og der begyndte at komme dyrkede marker omkring os. Især appelsiner og jordbær kunne spottes. Der var da også flere vejboder, som solgte lige netop det og vi stoppede ved en enkelt, hvor vi købte et par kilo jordbær (den mindste potion de havde) til 5 dollars (godt 25 kr). Vi spiste et par enkelte, som var dejligt søde og modne og kørte ellers videre.

Vi havde fra Las Vegas tjekket mulighed for overnatning i Santa Barbara, og det var dyrt. Så vi havde besluttet allerede inden vi kørte, at stoppe i byen lige før, for så at kunne tage til Santa Barbara næste morgen. Som sagt så gjort. Vi fandt et motel. Turens billigste og dårligste, det havde tidligere været et rygerværelse og det kunne man godt lugte. Desuden var det generelt lidt snusket. Heldigvis savnede vi ikke den manglende aircon, da det var 15 grader udenfor da vi ankom. Så kunne vi ligesom lære lige at betale de 10 dollars ekstra en anden gang…

Til aftensmad fandt vi en dejlig cafe med burgere som lå ved stranden. Den havde et dejligt udendørsområde, hvor der var borde og bænke, sandkasse og en lille dam. Desværre blæste det en del og solen var på vej ned, så vi nøjes med at sidde på deres overdækkede terrasse og kigge ud mens vi spiste.

Mcdonalds: 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *