Custard Cream Cupcake

Cupcake:
200g mel
1 tsk bagepulver
175g smør
250g sukker
1½ tsk vaniliesukker
3 æg
175 ml creme fraiche

Custard Core:
250g sødmælk
3 spsk piskefløde
1 tsk vaniliesukker
2 æggeblommer
1 spsk sukker
2 spsk jævning

Buttercream topping
150g smør
1 tsk vaniliesukker
300g flormelis
75 ml mælk
60g smuldret vamiliecreme småkager

Pisk smør, sukker og vaniliesukker luftigt.
Tilføj æg en af gangen.
Tilføj mel og bagepulver og rør til ensartet konsistens.
Tilføj creme fraiche og rør til ensartet konsistens.
Put i forme og i ovn.

Custard:
kog mælk, fløde, vaniliesukker i bradepande ved lav varme.
Pisk æggeblommer, sukker og jævning i skål.
Hæld langsomt mælkeblandingen over blandingen og pisk samtidig.
Hæld derefter tiilbage i panden og opvarm under konstant omrøring indtil det opnår den rette konsistens.

Topping:
pisk smør, vaniliesukker og flormelis luftigt.
Tilsæt mælk og smuldret småkager lidt af gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *