Smoked Salmon and dill cupcake

Cupcake:
225g mel
2 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
0,5 tsk sort peber
2,5 tsk hakket dild
1 æg
2 spsk cream cheese
1 spsk creme fraiche
235 ml mælk
100g røget laks

Topping:
70 ml flødeskum
200g cream cheese
1 tsk citronskræl

Miks mel, bagepulver, salt og peber i en skål med dilden.
pisk egg, cream cheese, creme fraiche og mælk i en anden skål.
Tilføj i flere omgangen melblandingen til den våde blanding og miks kun forsigtigt.
Til sidst foldes den hakkede røget laks ind i dejen.
Put i forme og i ovnen.

Pisk cream cheese let.
Tilføj citronskræl og bland med håndkræft.
Vend flødeskummet ind i blandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *