1451570663341

På vej

Så er rejsen begyndt. Vi har godt nok ikke bevæget os ud over landets grænser endnu, men huset er tømt, tingene er flyttet på opbevaring og der er gjort pænt rent til lejerne, som skal have nøgler i morgen. Selv er vi flyttet ind på landet (sommerhuset), med hund og al oppakning. Og det føles nu lidt som om rejsen er begyndt. Hjemmet er forladt, vi er i transit. Der er dog stadig nogle dage til d. 6, hvor flyet går. Men det er en dejlig følelse, at være på vej. Vi har pakket, vi har ordnet og bøvlet med ting, men på nær en kufferttaske som sprak, er alt herhjemme nu ordnet. Vi har stadig en masse sociale arrangementer – og et møde med en mand, som har en kuffert til salg på DBA – men forhåbentlig er alt det, som skal være bøvlet, overstået.

Så vi er nu på pause, men en meget aktiv og social en af slagsen. I går, nytårsaften, var den første dag meget længe, hvor vi ikke havde nogen arrangementer. Vi købte ind ved frokosttid sammen med en halv million andre mennesker, men ud over det, var det bare en strandtur med hundene der skulle nås, inden det blev mørkt. Det var god mad, hygge og afslapning på højt plan. Lige hvad vi trængte til.

6. januar går flyet fra København til Washington. Det er jo ikke ligefrem i nærheden af Washington, vi skal være, men mulighederne var begrænset, når man skulle have en hund med. Og det skal vi jo. Herefter var der mulighed for at tage et fly til Nashville, som ligger godt en times kørsel fra Cookeville. Men igen, vi har hund med, og en hund kræver, at der er minimum 5 timer til mellemlanding. Så det ville blive en meget lang dag og det synes vi ikke, vi kunne byde Seo. Så vi flyver til Washington, hvor vi lander 15.15. Herefter samles et lokum af en bil op – Ford Explorer eller lign – og så kører vi 10 miles hen til et motel i nærheden, hvor Seo er velkommen. Så skal der sikkert lige luftes og spises aftensmad, inden vi trætte går til køjs. Næste morgen står vi så op, når vi vågner – hvilket pga. tidsforskelle og jetlag sandsynligvis er tidligt. Og så sætter vi ellers kursen mod Cookeville. Der skal være godt 8 timers kørsel – nu må vi se hvor lang tid det tager. Motellet er booket i Cookeville til om aftenen (og en uge frem), men hvis vi ikke når det, finder vi et sted på vejen. Heldigvis er flere af de store kæder af moteller pet friendly.

Så d. 8 januar står vi forhåbentlig op i Cookeville. Planen er, at vi så skal ud at se på huse/lejligheder til leje. Det er blevet frarådet os, at booke noget på forhånd, så det er bare med at få set nogle steder, så vi hurtigt kan få lov at flytte ind. Og så må vi se hvordan verden ellers er for så starter vores eventyr for alvor.

I øvrigt, en afsluttende bemærkning til vejret. Der er blevet berettet om uvejr og oversvømmelser, som især har ramt Missouri, men også Tennessee. Det gælder dog ikke området vi skal til. Det er det vestlige Tennessee, som er ramt. De havde selvfølgelig også en god omgang blæsevejr øst for Nashville, men oversvømmelser osv. er væsentligt længere vestpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *