IMG_20160529_132647

Dag 19: Hviledag

I dag skulle være en hviledag. Som tidligere beskrevet var der ikke rigtig nogen gode campingpladser i det område, vi var, så vi måtte køre et par timer først. Så vi satte kursen mod en lille by ved navn Torrey på vej mod Goblin Valley. Der var en RV park, som lød rigtig god og der var også to andre, som lød ganske fine.

Det lykkedes også uden problemer at finde RV parken, men grundet memorial day weekend (amerikansk helligdag, som er den første miniferie de har om sommeren fredag til mandag) var der fuldt booket. Hm. Over til den næstbedste. Også fuldt booket. Ok – tredjebedste. Der var en enkelt plads, men de havde ikke nogen træer eller bygninger i nærheden – og det er det nu engang rarest at have i et land med ganske mange tordenvejr og lynnedslag.

Så videre til næste by. Den var så lille, at vi ikke engang opdagede den. Vi så først et byskilt ved næste by igen. Og der var ingen RV park. Så var der to muligheder tilbage, inden jag var klar til at finde en parkeringsplads og risikere en bøde for camping: campingpladsen ved Goblin Valley og en undervejs. Så vi kørte gennem Capital Reef National Park, som lå på vejen, og håbede på det bedste. I det mindste var det i den rigtige retning i forhold til i morgen. Flot tur i øvrigt. Vi har kørt den på en tidligere tur, men den er stadig flot.

På den anden side af Capital Reef lå en lille RV park, som ikke var på vores kort. Og de havde heldigvis plads. Så den snuppede vi. Så Selvom det en kort overgang så lidt skidt ud, så fandt vi en hyggelig og rolig plads med kun ca. 1-1½ times forsinkelse.

Så vi slog markisen ud, tøjrede hunden og læste en god bog udenfor. Senere blev der grillet bøffer, og da vi er blevet ret gode til at styre grillen, røg der også et par hvidløgsbrød på. De blev også gode. Vi havde endda wifi – noget som selv ikke de større campingpladser kan levere med bare nogenlunde resultater. Det havde vi ikke forventet et sted uden nogen form for telefondækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *