IMG_20160528_080933

Dag 18: Kodachrome State Park

Vi overnattede samme sted som i går nat, dvs. 10 min fra Bryce Canyon og en halv times tid fra Kodachrome State Park. Vi stod vanen tro op ca. 5.15, gjorde os klar og tog af sted. Kodachrome er – som statsparker er flest – ikke voldsomt stor. Men den skulle være scenisk.

Vi havde på forhånd udvalgt to vandrestier, vi ville gå og en, som vi måske ville tage, hvis vi havde lysten til den tid. Den første gik langs bunden af et par mindre canyons og var på ca. 1½ mile. Den tog vi Seo med ud på. Han trækker fortsat, men den historie er jo efterhånden kendt stof.

IMG_20160528_075332

Den næste sti lod vi ham blive hjemme. Den var ligeledes et par mile, men gik lidt mere til vejrs, så vi kunne se parken oppefra. Begge trails var flotte. Ikke spektakulære men flotte på sådan en mere stille-og-rolig-dag-med-flot-udsigt måde. På begge stier nåede vi fordelen ved at stå tidligt op: man har det for sig selv og der er helt stille bortset fra naturens lyde (og hvad man nu selv frembringer – eller ens pustende hund frembringer… J )

IMG_20160528_075435

På vejen ud af parken lånte vi (for 5$) deres dump station, så vi kunne få tømt ud for de sidste 4 dage. Helt perfekt måde at spare på campingudgifterne uden at det går ud over komforten.

Planen for i morgen var at se Great Basin National Park et godt stykke vestpå. Så efter gårsdagens alt for lange overvejelser omkring rute havde vi valgt at køre til Cedar City, hvor der både var en Walmart og et vaskeri. Så det gjorde vi.

Ved ankomst var vi begge ved at være noget trætte, men begge dele fungerede heldigvis upåklageligt. Vi handlede ind og fik vekslet penge i Walmart. Det med at veksle penge er ikke en selvfølge, så det var fedt, at det bare gik nemt. Vi fandt også vaskeriet nemt, og det fungerede, som sådan ét skal.

Vi savnede lidt en pizza, så vi fandt den lokale Domino’s hvor vi bestilte til to dage (dag to ligger nu i fryseren). Det var rigtig god pizza. Efter maden ville vi opdatere ruten de næste dage – hvad vi gjorde – og heldigvis kontrollerede Lise også forholdene i Great Basin, som jo var morgendagens mål. Og jeg skriver med vilje ”var”. For der stod, at man skulle planlægge med hård vinter og have det nødvendige udstyr med på alle de interessante stier, fordi parken ligger højt. Og det var ikke lige det, vi er forberedt på.

Så vi valgte at droppe Great Basin og i stedet sætte kursen mod næste punkt på ruten: Goblin Valley State Park. Men først vil vi tage en hviledag på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *