TarkiTarzan

Legeonklen

I går var det søndag – og altså rollspilsdag. Men det tager jo 5 timer, man kan ikke have hund med og Lise var i Irland. Seo er godt nok oppe på at kunne være alene hjemme 3 timer, men der er godt nok også et hop til 5. Så det lignede en aflysning.

Men så kom jeg til at snakke med naboen, Brian, som har to store hunde: en 8-årig labrador og en 1-årig golden/labradorblanding. Vi har snakket en del sammen de sidste to uger, da vi begge har ferie og begge har hunde, som skal luftes. Og han tilbød uopfordret at passe Seo, hvis vi skulle noget. Og da han er rigtig god med hunde, så var det jo bare at sige ja tak.

Så han blev afleveret ved sekstiden. Kl. halv tolv var jeg tilbage til en træt, men meget glad hund. Det viser sig nemlig, at Tarki – den 1-årige på over 30 kg – er en rigtig legeonkel. Han gider godt lege, og han kan godt finde ud af at dosere styrke og tålmodighed til en hvalp. Perfekt. Da jeg kom for at hente, tumlede de to rundt på gulvet mens de knurrede, blottede tænder, nappede hinanden i ørerne og hoppede på hinanden (eller rettere: Seo hoppede på Tarki).

Det er altså fedt, at han også har én at lege den slags lege med. Det er jo en naturlig del af at være hvalp at nappe legekammeraterne, men det går jo ikke med mennesker. Men den er Tarki som sagt helt med på. Det er også sjovt at se dem lege trækleg med tov. Seo kæmper for sagen og Tarki er forbløffende god til at se ud som om han også arbejder for det – alt imens han bruger så få kræfter, at Seo sagtens kan følge med.
Vinterbilledet er af Tarki til venstre og Tarzan til højre. Skamløst hugget fra Brians webiste http://www.tarkiibsen.dk/ (du må sige til, hvis jeg skal fjerne det, Brian).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *