IMG_1655

Dag 12: Las Vegas

Så er vi i Vegas igen. Det var oprindeligt ikke planen at komme denne vej forbi, men som tidligere nævnt er planlægning et lidt flydende begreb herovre i denne omgang. Så: Vegas var varmt og tørt. Vegas gav mulighed for at indhente lidt shopping og Vegas havde The Strip, som vi ikke rigtig fik gjort så meget ud af sidste tur.

Vi startede med shopping i Premium Outlets. Jeg kunne finde en del tøj, som er væsentligt billigere end det tilsvarende i Danmark. Så jeg fik streget en del i indkøbssedlen. Det gik til gengæld noget sværere for Lise, som ledte efter noget pænt/elegant tøj. Det kunne man som sagtens få, men det meste var lavet til 25 graders varme eller derover. Og det kan man jo sjældent regne med i Danmark. Så det blev desværre en sløj omgang – igen.

Efter at have shoppet det meste af dagen fandt vi vores hotel på The Strip. Normalt overnatter vi på moteller, men i dagens anledning blev det simpelthen et hotel (de kostede det samme). Hotellet fungerer også som time share, så værelserne er reelt lejligheder, som udlejes, når ejerne ikke bruger dem. Vi havde derfor stue, køkken, soveværelse og walk in closet. Næsten synd, vi ikke er meget på værelserne – eneste benyttede værelse endte med at være soveværelset.

Vi ville have taget på steak restaurant og gået tur på The Strip om aftenen, men orkede det simpelthen ikke. Lise var også lidt småsyg (hun var heldigvis rask igen næste morgen). Vi besluttede derfor at forlænge opholdet med en dag og hoppe tidligt i seng. Så efter sølle 30-40 min. arbejde med at forlænge opholdet – snak med receptionen, indtastning på booking.com og print af papirer – tog vi på Thai restauranten fra i går og gik så til køjs.

McDonalds: 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *