DSC_0030[1]

Fra Danmark til Cookeville

Så blev det endelig tid til at skulle afsted! Vi var tidligt oppe, fik lukket kufferterne en sidste gang og det hele pakket ind i to biler. Der er rigtig meget bagage, når man to mand høj og en hund flytter afsted i et år. Turen til lufthavnen forløb som tidligere beskrevet, som planlagt. Vi var fremme i god tid og fik tjekket ind. Dette skulle gøres ved Sas-service skranken pga. Seo. Herefter havde vi et par timer med ham, før han skulle afleveres, så vi fandt et roligt hjørne, hvor vi slog os ned i nogle stole og lagde hans pude ved vores fødder. Efter et kvarters tid faldt han til ro på den. Så det var dejligt.

Han blev afleveret godt en time før afgang og vi gik mod paskontrollen. Kun for at opdage at jeg havde tabt mit boardingkort. Så tilbage til Sas-service og få et nyt. Igen afsted mod paskontrollen og sikkerhedstjek der heldigvis gik hurtigt. Da vi tjekkede skærme for gate, så vi, at flyet allerede var ved at boarde. Så vi købte et par flasker vand og så var det ellers afsted mod gaten. Her boardede vi med det samme og kom om bord på flyet 15 min senere. 10-15 min efter afgangstid begyndte flyet at trille lidt. Men så stoppede det igen. Og så holdt det der. Vi underede os lidt. Det viste sig at der var et eller andet på den ene motor, som skulle sættes manuelt i gang. Så tilbage til gaten for at få fixet det. Herefter skulle vi også lige ud og af-ises. Så en times tid forsinket kom vi i luften.

Vi havde desværre ikke fået vinduessæde. Flyet var fordelt som 2-4-2, så Christian sad mod gang og jeg ind mod midten. TIl gengæld var vi heldig, at der var en ledig plads ved nødudgangen som min nabo så sig varm på, så hun fik lov at flytte. Dvs tomt sæde ved siden af mig, oh yeah! Flyturen var selvfølgelig lang, men som forventet. Da vi landede var vi lidt trætte, men sådan er det jo. Igennem en paskontrol med et sikkerhedstjek hvor vi også skulle vise vores visum-formularer. VI blev tjekket af en hyggelig gut og Christian måtte finde sig i lidt drilleri, fordi min formular var i et plastikomslag mens hans lå foldet sammen.

Herefter blev vi genforenet med Seo og vores bagage og vi placerede mig et sted, hvor jeg kunne vente med Seo og alle tingene mens Christian samlede lejebil op. Det forløb uproblematisk og 45 min senere var vi på vej mod motellet. Der var lidt trafik ud af Washington, så de 15 mil tog 30 min, men vi nåede frem uden problemer. Her blev Seo luftet på turen ned til McDonalds, som lå lidt nede af vejen fra motellet og så tog vi mad med hjem og spiste. Derefter var det på hovedet i seng. Klokken var 20 lokal tid, men vi synes jo den var 02 og havde været oppe siden klokken 6.

Verdens bedste søvn blev det ikke til, men vi vågnede da i nogenlunde udhvilet stand ved 5.30-tiden. Så var det op og pakke bil, luftetur med Seo og så afsted. Morgenmaden blev indtaget på McDonalds og så fandt vi ellers en highway og kørte mod Cookeville.

DSC_0004[1]

Vejrmæssigt var vi heldige. Vi var stået op til -1 grad (30 fahrenheit) og let skyet, men som vi kørte begyndte det at klare op. Som vi kom ind i landet (retning vest/sydvest) og lidt opad faldt temperaturen til -8 grader (18 fahrenheit) mens solen stod op. Det gav et flot view over landskabet med et rigtig fint farvespil. Efter et par timers kørsel var det tid til første pause. Her var temperaturen heldigvis steget lidt igen, vi var tilbage omkring de -1 grad. Seo blev luftet og så var det ellers videre.

Landskabet var middelmådigt at køre igennem. Bakkerne var lidt større, mens ellers kunne det lige så godt have været ned igennem Jylland. Men heldigvis skinnede solen og temperaturen steg. Da vi nåede til frokost, var vi oppe på ca. 10 grader (50 fahrenheit) og vi fandt en græsplæne hvor Seo fik endnu en luftetur. Så fandt vi et par pinde og legede rundt med dem, til stor morskab for Seo. Alt i alt sad vi vel en halv time på græsplænen og slappede af og legede pind og nød solens stråler. Man kan godt mærke, at den er kraftigere herovre.

DSC_0015[1]

I løbet af dagen så vi også solens magt. Selvfølgelig kørte vi også syd(vest) på, men vi havde et temperaturspænd fra 18 fahrenheit ved 8-tiden om morgenen til 60 fahrenheit ved eftermiddagstid. Det er altså -7 til 16 grader….

DSC_0042[1]

Men Cookeville var stadig 4:30 kørsel væk, så afsted måtte vi. Vi gjorde et par korte holdt mere undervejs, blandt andet lige da vi kom ind i Tennessee, så vi kunne få et billede med velkomstskiltet. Men ellers var det bare derudaf og klokken 17.00 kørte vi ind i Cookeville. Eller, vi kørte ind på motellet ved motorvejen der løber i den sydlige del af Cookeville. Landskabet er bakket, så det eneste vi kunne se, var motellet og et par restauranter langs motorvejen.

Vi tjekkede ind hos en serviceminded gut, som spurgte om vi ikke ville have rabat, når nu vi havde booket en fuld uge. Det ville vi da gerne. Så sparede vi lige 5 dollars om dagen. Værelset var en positiv overraskelse. Rummeligt og med et ordentligt bord hvor vi kan sidde på hver vores side med en computer. Der er jo mange ting der skal undersøges online, så det er rigtig dejligt.

Efter at have slappet af på værelset en times tid og fået Seo til at “lande” hentede vi pizza fra pizzahut som vi tog med hjem på værelset og spiste. Herefter var det bare i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *