wpid-wp-1463366706850.jpg

Dag 1: Garden of the Gods og Scenic Drive 1

Vores plan for i dag var stille og rolig. Vi skal jo lige lære RV’en at kende. Derfor ville vi besøge Garden of the Gods som ligger i Colorado Springs. Det er en state park, dvs. en mindre version af en nationalpark. Vi ankom om formiddagen og startede med en gang frokost på parkeringspladsen. Allerede her var vi begejstret for vores RV (eller primært vores køleskab). Herefter fandt vi en hundesti til Seo hvor han kunne løbe fri og bagefter tog vi op i hovedområdet af parken. Garden of the Gods primære attraktion er nogle meget stejle, tynde klipper i rødlige farver. Vi gik rundt i området en times tid og kunne have Seo med i snor.

Herefter var planen at køre syd på. Dog har vi besluttet at undgå de store motorveje, da landevejene ofte er langt mere sceniske. Så vi havde lagt en plan, hvor vi først kørte vest op i bjergene og så syd på igennem bjerglandskabet. Det blev en rigtig flot tur og vi fandt senere ud af, at det meste af den faktisk var det meste af en rute fra vores bog ”The most scenic drives in America”. Vi kom op i 3 km højde, hvor der var højsletter. Omkring var der bjerge med sne på. Over os var himlen blå med sceniske skyer. Vores destination var et sted man kunne parkere gratis uden hook ups (dispersed camping, dry camping, boondocking, kært barn har mange navne). Stedet var et område for vildfugle og der var rigtig smukt. Mindre søer var overalt i et slettelignende område og skinnede blåt om kap med himlen. Vi nød aftenen der og en lasagne i mikrobølgeovnen. En hel okay måde at slutte dagen på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *