IMG_20160607_084425

Dag 28: Sylvan Lake State Park

Efter anbefaling fra manden i visitor centeret i går, tog vi i dag i Sylvan Lake State Park, som skulle være den flotteste statspark i Colorado. Den er også flot og idyllisk. Ren feriebrochure at kigge på: en flot skovsø, enge, træer og et scenisk vandløb. Men det var ligesom også det. Så da vi havde gået en tur undt om søen, var vi ”færdige”. Vi overvejede at sætte os i de sceniske omgivelser, men der var horder af små insekter, som bed. Altså nogle steder hundredevis af dyr på bare den kvadratmeter, man selv var på. Helt så slemt var det ikke ved bordene, men alt for mange til en hyggelig formiddag ude.

Vi havde Seo med rundt, og han syntes det var et hit: et fint vandløb at plaske i og drikke af, fiskere langs søen og så en koloni af jordegern. De løb rundt, de sad og gloede på ham og de sagde lyde. Super spændende for sådan en hund.

IMG_20160607_085642

Men altså – midt på formiddagen var vi videre mod aftenens mål. Det var i en nationalskov på vej mod Leadville. På vejen udnyttede vi, at vi havde god tid, og handlede ind og dumpede tankene. Vi havde nemlig fundet en rasteplads med gratis dump station. Det er sgu god service.

Om aftenen var vejret lidt kedeligt. Men det passede på den anden sige udmærket med planen: at komme et godt stykke videre med studierne.

P.S. Vi har nu købt noget myggespray. Vi ved ikke om det virker endnu, men at anvende det er jo første trin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *