IMG_20160627_071901

Sommer

Hm. Som tiden jo flyver. Siden sidst:

  • Har her været mega varmt. 26 grader om natten og 33-38 grader om dagen. Høj luftfugtighed. Så vi går med Seo kl. 7 om morgenen og holder os ellers for det meste inde (hvor vi har 26 grader takket være aircondition).
  • Har der været uroligheder mellem politiet og sorte i USA. Men ikke her. Cookeville er mest hvid og folk er mere vant til udlændinge pga. universitetet. Så det mærker vi intet til.
  • Vi har været på kajaktur med vandregruppen på en flod. Det var sjovt at prøve og det var ikke særlig svært at styre. Det er helt klart en mere behagelig form for aktivitet end at vandre i de temperaturer. Vi havde en misforståelse med firmaer, der udlejer kajakker, men det løste vi med stor hjælp fra de andre. Der er simpelthen så mange hjælpsomme mennesker i den gruppe. Det er en fornøjelse. Bagefter tog vi ud at spise med Gary og Cindy, som er dem, vi snakker mest med. Vi fik også set Cindys hus og et vandfald i nærheden. Super hyggelig dag.
  • Lise er i Atlanta på konference. Det er hendes første, så jeg glæder mig til at høre hvad hun synes, når hun kommer hjem. Hun er der sammen med hendes ven Mia, hun studerede sammen med i København.
  • Efter konferencen kommer Mia med til Cookeville en lille uges tid. Hun har nemlig været i Sydamerika nogle måneder og besøger så os “på vej” hjem. Det tror jeg bliver hyggeligt. Vi regner med at tage en vandretur i Smoky Mountains (de ligger lidt højere og er derfor en smule køligere), se lokalområdet og køre til Mammoth Cave – en nationalpark to timer herfra, som vi gerne vil se.
  • Har vi haft en god omgang bøvl med at planlægge hjemrejsen til Danmark og tilhørende Australientur. Kort fortalt ville SAS ikke refundere vores 10.000 kr. billet, som de ellers lovede os inden vi bestilte den. Og så kostede det i øvrigt en formue at sende en hund hjem selv. Så alt for lang historie kort tager vi til Australien via København og tager Seo med (altså til København). Og så kører vi ellers en klagesag med SAS og ser hvor servicemindede de er, når man taler med klagekontoret i stedet for kundeservice. Indtil videre har de 8 ugers svartid…

Billedet er af “pælen” i parken. Der sidder næsten altid et par ænder og/eller skildpadder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *